Matte klättrar i taket!

Matte är helt estatisk, (eller vad det nu kan heta.) Hon har fått hjälp av Ingela och nu anmält sig till lydnads tävling klass 1, och så fort Ingela sa att allt var klart glömde matte bort ALLT hon lärt sig de senaste två åren. (Men det är väl bara normalt för en hispig matte. Eller?)

Nästa lördag kommer matte infina sig i Södeköping med magkramp, torr hals och tusen ursäkter i huvudet för att få åka hem. Men det gäller väl alla som ska tävla för första gågnen. Sen ska vi även tävla den 15maj, hela lydnadsgruppen ska antingen ställa upp eller komma och heja på (hoppas ja, skulle vara synd om det bara var ja och Sasha som kom.)

Vi gick igenom alla lydnadsmoment förra kurs omgången, och fick vänlig kritik. Matte går lite för långsamt under fot vilket leder till att ja blir lite ouppmärksam och så utalar hon komandonen för utdraget så att ja hinner gå flera steg innan hon sagt hela ordet. Så det har matte sagt att vi ska träna bort, men nu när hon går snabbarer i fotgången har ja lite svårt att hinna med, är mera van vid att ggå sakta. Men vi ska hård träna nu i helgen så att matte får upp både farten och en rappare käft.

Så allt ni kan göra är att hålla tummarna att matte klarar av pressen och inte fegar ut. Men ja tror inte att det kommer hända. Vi kommer ha så kul hon och ja!!!

Soo long suckers!!!! Sasha



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: