De var alldeles för länge sen...

Vi alla sågs!! Kan vi inte försöka efter nyår att träffas o träna! (eller i mitt fall, sitta o titta på vid sidan av planet. Men kanske träna lite med apportbocken?)
Ja simmade igår, skritta mig varm för att sen trava i 6minuter för att sen skritta av mig. Det gick jätte bra, trava stadigt hela tiden. De första två gångerna ja simma pendlade ja en massa med baken, ostadig helt enkelt.

En bild från en aktiverings dag i mixdala. Ja fic kvara lös med en massa andra hundar, de va jätte läskigt!! Som tur var hade de andra fullt upp med att leka med varandra så de lätt mig springa som ja ville.
Nej, det blir en kort blogg i dag. Men vi hörs en annan dag!!

Massa nospussar till er alla!!//Sasha

Happy New Year!!

Snart är det nyår. Ja vet det för de smällde smällare alldeles nyss. När det pangade en massa i Gamleby när vi skulle tävla  reagerade ja inte ett dugg, men så fort de börjar smälla med fyverkerier blir ja inte alls gla.
En smäll o ja började moffa, morra o trippa runt matte. (vilket stöd man fick där, matte bara skratta o sa åt mig att gå o lägga mig. Men... hon satte ju faktiskt på musiken på hög volym så att ja kunde fokusera på annat.) Är det någon där ute som vet hur matte ska agera om de börjar smälla saker när vi är utomhus? Dulle, va gör du nu när nyår är så nära. Ja är inte lika rädd som du, men ja föredrar att gå o lägga mig, helst i ett hörn eller under ett bord. Ska matte ha med en leksak eller godis o träna/leka så att ja inte blir helt spärrad?

Nu till lite roligare saker!! Ja fick massa godis o två leksaker i julklapp. Sen fick matte en vatten/mat skål i tyg, två pipleksaker o bajspåsar i julklapp (till mig!!!! =D) Hon fick även en myspåse, rattmuff, en byro med fyra träkorgar, (skit snygg!) en massa filmer, två böcker, ljus, trisslotter, pengar o en massa andra saker. vi fick även en gemensam julklapp, en röd ryggsäck med en stol. Nu slipper matte sitta på filt under tävlingarna o folk slipper låna ut sina till henne =) alla vinner på det!!

Foto taget av Ingela. Från våran spårkurs i höstas.

Imorgon ska ja simma. Simmade även i tisdags, ja fick trava i 5min o skritta i 2. C tycker att ja är jätte duktig, travar bra o hon ser ingen hälta. Ja är på väg åt rätt håll=D!!! O det känns skönt ska ja säga!! Förhoppningsvis så får ja trava lite mera i morgon. O äta mig mätt på C,s kyckling o fisk godis!!!!

bilden är snodd av min syster.

Nu har ja inget mera att skriva om, händer inte så mycket just nu=/

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA FRÅN MATTE O MIG!!!


       

Snart drattar matte på rumpan.

Först av allt vill matte be om ursäkt för att hon inte kommer till Prutillutt kvällen.

Men har nu sätt hur det ser ut där ute? Underbart eller hur!!! Matte släppte mig lös i någon minut. (antingen det eller så skulle ja dra omkull henne :D) Matte hade stenkoll på mig, men C på rehab har sagt att ja kan få springa lite löst så länge ja inte sprang förlänge, konstigt o långt. Så två minuter fick ja vara lös på våran lilla, föredetta gröna gräsmatta. Skit kul!!!!! Lekte ubåt o när ja dök upp liknade ja en kokain hund. Alldeles vit om näsan!!! =D

Sover väldigt gott efter att ha varit lös i två minuter. Är faktiskt lika trött efter två minuter i kopplet, det är halt o massa snö samt man måste släppa på en matte som vrålar något om att det är halt!! (funsucker!!)
Om ja får bestämma ska ja, i mitt nästa liv, antingen bli en polarräv eller en isbjörn. Matte påstor att de lever i snö året om. =D

Vet inte hur det ser ut hos er i stan men hos oss på landet (ok, byn Ringarum. Kan ju inte säga hur det är hos dem i skogen) har vi fått massa snö! O ja skojar inte, det är nästan uppe vid mattes knän! (fast hon är ju inte så himla lång...)

Visst har det packats fint uppe på mattes bil!! Jeppe är nästan helt snötäckt!!

Igår slog matte in julklappar o ja fick vara med. Visste att hon slagit in en klapp till mig så ja bestämmde mig för att stanna kvar i fall att det kom en till! Ville inte tro på henne när hon sa att det inte skulle bli flera julklappar förren den 23 dec. Kissen fick också en klapp, ville väldigt gärna leka med den, men matte sa ifrån o paketera in den. (Säger det igen, funsucker!) Skulle simmat både i morgon o i onsdags, men matte, som älskar snö, hatar halka vägra ge sig ut på vägarna. I skogarna kan det vara meter vis med snö, men hon föredrar snö/is fria vägar. Ja vet, hon är en mes. =PLite bilder från våran stadsvandring. Kanske bli lite flera nästa gång;)?

Matte försökte få mig att sitta lite närmare de andra. Men ja var inte så intresserad. (ville helst inte vara med alls. Lusse o Bianca är ett sådant snyggt par, så ja valde att hålla mig lite på sidan =*)
Kul hade vi, innan vi satte oss alla här på stenen lyckades vi skrämma två personer. Vet inte riktigt hur dock, Lusse satt på stenen, Bianca gick nedanför i kort koppel o ja gick på andra sidan. Men mamma kastade undan ungen än då som sprang ner för trappan o upp bakom oss. Matte påstor att det finns folk där ute som är rädda för hundar, speciellt för rottisar. Hon sa även att många är rädda för schäfrar också, men det tror ja inte på. Vem kan vara rädd för lilla mig?? Fast när man går i en grimma så kan ju folk få för sig att det är en munkorg... outbildade gubbar!! En hund blir farlig när de hamnar i fel händer!! En papilion kan bli en kamphund i fel händer medans en pttbull kan bli en älsvärd knähund hos rätt människor. (det är ett under att ja är en knähund. Matte har ju inga skruvar på rätt plats, hehehe!!!)Vi fick alla en varsin gran, men min fick inte plats i bilen o de andra orkade inte bära sina. Så det står kvar för allmän beskådning!

Platsliggnining mitt i stan, matte stod synligt o vi hade alla koppel på.
Alla bilder från vår stadsvandring har matte snott från Biancas hemsida. Fotograf är Adelia!


Måste dra, matte ska hänga tvätt o ev städa hallen. (Medans ja får lida, håller på att svälta o tråka ihjäl!!)

Hade så kul på pruttilitt kvällen! Kör försiktigt!! // Sasha med matte!