Goten tag!

Vi hade kurs i går, en blandad grupp. Hundar och mattar från både tidiga och sena gruppen. Vilket härligt väder eller hur, man vill bara rusa och dyka ner med nosen före. Tyvärr höll matte inte med i den frågan, hon var mer inne på fot, sitt, hitt och sådana tråkiga saker. Det är ju snö ute, alla vet att man ska leka när man är lös utomhus. Tycker synd om de jyckar som alltid måste gå i koppel och aldrig får känna vinden och snön under tassarna när man rusar fram i 180 på skogsvägarna. (Elller illtjuten från mattarna när man brakar in i dem i 180 knyk, hehe) Vi tränade faktiskt lite roliga saker i går, en sak var att helt enkelt att rusa. Matte satte mig ner och gick i väg ca 20 meter och ropade sen in mig. Åååå va härligt det var!! Fast det roliga måste ju ta slut, bakom matte var ett dike och min bromssträcka slutade inne i busken precis vid dikeskanten, men vägen dit var snitzig!! 

Förutom det tränade vi klockan, (måste ekänna att matte börjar kunna den riktigt bra nu), ja där imot hade lite problem med tre och fyra, dels för att allt blir bakvänt, ja hade även kollegan Atena några meter i från och hennes matte lätt så trevlig när hon kallade in att ja nästan missade min egen inkallning:)

Nästa träningspassa (och den sista i den här kursen) blir antingen nästa söndag eller söndagen där på, det märks nog med tiden.
Men min träning slutar inte med det! Matte har anmält mig/oss till en spårkurs som börjar nu på onsdag samt en "tävlingskurs" (kan man väl kalla det eller?) som Ingela kommer också att hålla. Matte kommer vara i topp trimm till sommern!

Auf  Wiedersehen Meine Freunde!!


Godis...dregel!!! // SashaMat mat mat!!

Det är en hel timme kvar tills ja får mat, such, va jobbigt! Men ja har ju tuggben att knapra på, annars skulle ja väl svälta ihjäl! Ja älskar snö, det finns inget bättre, man kan springa hur mycket man vill och blir man törstig och varm så finns både kyla och vatten runt om kring en, UNDERBART!!!!!


Så idag på min promenad var vi på ängen och ja sprang så att ja stupa. Matte där imot ville inte springa med mig (den tråkmånsen) utan hon vandrade runt och upprepade orden vänster höger och AAA, varför kan ja inte stanna rätt??!! Ja skulle ha blivit orolig för hennes mentala hälsa men snön var för rolig att slita sig från:-)

God Jul
Matte och ja har även tränat ligg vid fot, sitt, ligg och kontakt övningar (matte påstår att ja har koncentrations problem, fattar inte vart hon....SNÖ!!!! Massa snö....)

(Ber om ursäkt för avbrottet, men ja gillar verkligen snö!)

Matte har försökt vissa min talang med apportbocken, men va hon inte vet är att ja lider av scenskräck. (Vem kan utföra "konster" när folk står och stirrar på en? Det är ju inte så att matte vill tävla non dag...)

Melodifestival i kväll, så huset kommer skaka av musik och skogarna eka av arga rop när fel segrare ropas upp. Själv ska ja sova, har en träningsdag framför oss;-)

Ta´ta!!!!


Nyckeln till ens överlevnad är att andas// 
Sasha

 

Snö snö massor av snö!

Är det bara ja som sprudlar av energi? Så mycket snö, vit över allt, helt underbart!! Vi tog en långpromenad i dag och så klart var ja tvungen att dyka i varje snödriva, sladda på varje isfläck. Helt enkelt UNDERBART!!!!


I dag ska matte jobba så det blir inte så mycket träning i dag, samma sak i morgon. Men hon har lovat stor träning på lördag då hon är ledig. Men matte o ja har faktiskt tränat tidigare i veckan. Speciellt på apportbocken, ja har upptäckt att matte blir generösare med godis/beröm om ja håller kvar apporten tills hon tar den. Men hon får fortfarande snabba på, den är ju så tung:-P

Ja o matte har två tråkiga veckor framför oss, nu framt till söndag är matte bara ledig lördag och nästa veckan... hon är bara ledig tisdag samt lördag! Två dagar, fatta hur tråkigt ja kommer ha det! Och nu när det är så mycket fin snö!! Den kommer snart försvinna! Such, det är tur att mattarna lyckas blanda sina scheman så att ja inte behöver vara ensam mer än fyra timmar åt gången.

Snön den faller ner över stan, en frost kall vintermorgon...

SNÖN REGERAR!!!!// Sasha!