Mat mat mat!!

Det är en hel timme kvar tills ja får mat, such, va jobbigt! Men ja har ju tuggben att knapra på, annars skulle ja väl svälta ihjäl! Ja älskar snö, det finns inget bättre, man kan springa hur mycket man vill och blir man törstig och varm så finns både kyla och vatten runt om kring en, UNDERBART!!!!!


Så idag på min promenad var vi på ängen och ja sprang så att ja stupa. Matte där imot ville inte springa med mig (den tråkmånsen) utan hon vandrade runt och upprepade orden vänster höger och AAA, varför kan ja inte stanna rätt??!! Ja skulle ha blivit orolig för hennes mentala hälsa men snön var för rolig att slita sig från:-)

God Jul
Matte och ja har även tränat ligg vid fot, sitt, ligg och kontakt övningar (matte påstår att ja har koncentrations problem, fattar inte vart hon....SNÖ!!!! Massa snö....)

(Ber om ursäkt för avbrottet, men ja gillar verkligen snö!)

Matte har försökt vissa min talang med apportbocken, men va hon inte vet är att ja lider av scenskräck. (Vem kan utföra "konster" när folk står och stirrar på en? Det är ju inte så att matte vill tävla non dag...)

Melodifestival i kväll, så huset kommer skaka av musik och skogarna eka av arga rop när fel segrare ropas upp. Själv ska ja sova, har en träningsdag framför oss;-)

Ta´ta!!!!


Nyckeln till ens överlevnad är att andas// 
Sasha

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: