GLA MIDSOMMAR ALLIHOPA!!!!!!!!

Här skinner solen och fåglarna kvittrar, är ni säkra på att det är midsommar? Visst, ja har bara varit med om en riktig midsommar (min allra första minns ja inte, det var då ja vägra lämna min mammas sida) men den var full av regn och moln. Men nu... jaja, man ska ju njuta så länge det varar. Har inte gjort så mycket den här veckan, vi har sökt hemma hos Evelin, ett dygns spår (som ja ansåg var helt ointressant och ville hellre gå ett annat spår några hundra meter bort men det fatta inte matte, hon är så trög ibland.) Och i måndags gick vi ett ca 10 timmars och den var roligare. Matte glömde bort att hon hade stölvar med sig och Eve varna för våttmark, men matte skakade bara av sig varningen och gick på spåret. Allt gick bra till slutet, våttmarken kom (heheehe!!) matte trampa på tappert och försökte se oberörd ut medans hennes strumpor och skor drunknade. Om ja tolka hennes svärdomar rätt så var hon även på väg att gå vidare utan skor vid ett tillfälle. (mahahhaa).
 
Idag har matte toterat mig, ja är dubblet så liten och blodet bara forsar. (ja klippte klorna och borstade bort vinterpälsen) (toterare!! Ring polisen! Djurplågare!!!) och hon påstor att toteringn kommer fortsätta, hon tänker borsta mig tills ja slutat existera! Snyft...
Nu är det verkligen midsommar, solen är borta och det blåser kallt.
Måste dra nu, ska hitta en gömplats matte inte kan hitta!!

Må solen skinna över er alla!//Sasha

Här skinner solen...

Nej vänta, det är ju bara matte. Hon har skinnit ända sen vi kom hem och trycker upp en liten blå låda i ansiktet på alla som kommer och hälsar på. Som många redan hört (läst) så har ja och matte vunnit vårt första pris!! Jippi, hurra och alla andra glada rop som man kan tänka sig!!
Vi var i Simonstorp och tävlade tillsammans Rakel med matte Nancy (grattis, om Rakel inte fått en 0 på ställande så skulle ni ha slagit oss alla!) Ingela med Dulle och Guldhunden, Thina och Carin med respektive fyrbenta. Snygg Sune skulle vara där också men han hade lyckats lura i både matte och veterinär att han hade öroninflamation. (Pytts, du var feg Sune, du vågade inte tävla mot mig, du vet vad de säger. Sjätte gången gillt! Du visste att ja skulle lyckas och vägra komma hit!!)

Resultaten då´rå, har även lovat matte med att vänta med mina förklaringar till mitt uppförande till slutet.

Platsliggande 3*10--- 30 Bra!
Tandvisning 1*10-- 10Bra!
Linförighet 4*7,5--30 Nosar, växlar pos. Avslut
Läggande 2*9--18 Tvekar lägg.
Inkallning 3*8,5--25,5 Bra intro, slarvigt avslut
(Han var ju där!!! PUCKOHUNDEN!!! Han gömde sig bakom matte igen (Sasha... du lova!) Förlåt!!! Till reslutaten.)
Ställande 3*10 (kan man vara stoltare!!!)
Apport 1*0--0 Förarfel (ja tog fram apporten innan kommandot, och Sasha hon tog den jätte finnt, men tack vare mig så tjuvstartade vi lite, hehe...)
Hopp 2*6,5--13 Islag, lov bakom
Helhet 1*8,5--8,5 bra genomfört, något slarv.

SUMMA 162!!!!!!


E ja bäst eller vad, hoppas att matte inte tror att ja kommer gå så här bra varje gång. Ja menar, ja är ju inte en maskin som är programerad. Ja gör mitt bästa och mer än så kan ja inte göra. Ja kan inte komma på måndag, such. Matte ska jobba, (förädare) Men ja och matte vill tacka er alla för grattis önskningarna och för allt ert stöd!!!

Om Nike är en Guldhund så är ja en oslippad Diamant!!// Sasha

マット大特集しています...

(Överskrift: Stormatte är ledig...)
Det syns väl på vädret:) Det är alltid molningt med sprida skurar så fort hennes första semesterdag börjar. Vi får väl hoppas att det är solsken i Simonstorp imorgon, (stormatte stannar ju kvar i Ringarum, så Simonstorp borde vara oberörd.) Inte mycket har hänt mig, (förutom att matte låst in mig i sitt rum medans de hade världens fest utanför.)
Matte och ja var på sörpings BK och träna med Nancy och Veronica med hundar i torsdag och som vanligt var vi där ca 30min före utsatt tid. Så vi började träna, vi gjorde lite olika saker och matte döpte än en gång om mig till Gudinnan.
 (Fast hon såg inte allt ja gjorde. Mattarna får ju inte vända sig om och titta efter de gett komandot, Hehe)
Som vanligt hoppade matte jämfota när ja tog apporten och höll den tills hon sa loss. (sa loss efter ca två hundradels sekunder, men det var super snyggt!!)

Hoppet där imot, matte var inte så glad när ja hoppa och sprang förbi på höger sida. Ja sprang alltså förbi framför henne och runt för att sedan sätta mig ned och det var tydligen fel. Så det fick ja göra om några gånger.
Men vi gjorde fritt följ under Veronicas vakfulla ögon och hon påstod att det såg riktigt bra ut. Så nu hoppas matte att ja ska gå lika fint imorgon på tävlingen. (Vi får se... det är en stor skillnad mellan att träna hemma och att tävlingsträna på ett helt nytt ställe.) Sen så ska vi gå spår på söndag kväll efter matte jobbat, hon slutar kl 20.00, och även på måndag kväll, alltså efter kl 19.30 uppe i fyllingarum. Matte försöker även få med en kompis. Hon tycker att kompisens jack russel (min polare alltså) skulle vara en otroligt duktig spårhund. Ja menar... han nosar hellre på marken än att rusa runt mig. (så istället är det ja som rusar runt honom.;D) och så saknar matte att umgås med sin kompis.

Skriver om hur det gick på tävlingen imorgon, hoppas på solsken och svala vindar!


Har ni fest eller?// Sasha