Mattes kommentar

Är trött i både kropp och huvud just nu, tur att vi bara har 3 tävlingar kvar. Både Sasha och ja behöver vila upp oss.

GRATTIS INGELA O LORNA!!! Ni var jätte duktiga, speciellt Lorna o Bonanza!!!
Om ändå Sasha o ja kunde lära av er.


Önskar att ja visste va ja gjorde för fel. Det gick som det brukar för oss. Men en 0a mindre än va vi fått hittils. Så det är ju jätte bra!!! Tur att ja är en optimist, annars så skulle ja lägga mig och gråta i ett hörn och svära på att aldrig tävla igen!!!! Visst får man känna så ibland? Hon ligger inte på blocket men ja är så besviken på oss båda och ja känner mig så... hopplös. Men det försvinner snart!! Ni vill såklart veta mina poäng nu. Titta på de förra blogg inläggen, där har ni dem.
Nej ja bara skoja. Klart ja ska skriva dem här, kommentarena är lite annorlunda än tidigare. :)

Platsläggning betyg 0 poäng 0 går upp inget nytt där inte:/
Fritt följ betyg 6,5 poäng 19,5 nosar, släpper pos. Samma där.
Läggande betyg 8,5 poäng 8,5 nosar, dk Ska tydligen använt handen. Peckat på marken vid ordet ligg. Minns inte det, men säger domaren så, så stämmer det.
Inkallning med ställande betyg 5 påäng 10 sträckan. Bra fart in, lååånnnggg bromsträcka, bra tempo in.
Sändande med ställande betyg 0 poäng 0 ja avbröt. Hon sprang bara runt och nosa, var inte i rutan 1 gång, ropa stanna hon kom tillbaka i stället.
Apportering betyg 5 poäng 10 släpper, vida svängar, tugg Men svansen gick hela tiden. Hon hade roligt, haft problem med att få henne att springa ut o hämta, nu är det att komma in och sätta sig på sidan.
Fritt hopp över hinder betyg 0 poäng 0 stannar ej. Ja som var orolig att hon inte skulle hoppa tillbaka som hon gjort de andra gångerna. Nej nu var det att hon inte satt sig ner utan hoppa på en gång. Skulle kanske slängt fram mig och stoppat henne?
Fjärrdirigering betyg 7,5 påäng 15 dk vid sättande. Första sitt var ja tvungen att upprepa två gånger.
Helhetintryck betyg 7,5 poäng 7,5
Summa 70,5

BLÄÄÄ!!!!!!!!!! Det är inte kul längre, eller just nu... tur att vi inte anmält oss till flera. Vi behöver semester. Tur är att den här veckan är vi hellediga förutom tisdag. Och då vill ja ha hjälp och bestämma en tid som vi kan träffa Sara och Lusse och träna inne i stan!!!!

Vi ser vissa imorgon. Hör av dig Nancy om du kommer eller inte!! Ses på plats Ingela!!!

Kram Malin o Sasha



Kommentarer
Postat av: Lorna & Bonanza

Tack så mycket!! Snyggt kort (hmmm) Ge inte upp Malin!Ta lite ledigt från tävlandet ett tag så ska du se att det fixar sig. Kramar

2009-10-24 @ 19:46:32
URL: http://www.lornahanell.se
Postat av: Veronica O SnyggSune

Säjer som Lorna. Ge inte upp, ni är duktiga, lite vintervila från tävlandet, sen är ni på G igen.

Stora kramen från oss.

2009-10-25 @ 08:22:39
URL: http://www.cockergrabbarna.se
Postat av: Sara & Lusse=)

Vi ska köra tvåan ihop efter vintern!=) Det kommer bli jätte bra efter vila & lite träning på de=) som sagt ni är välkomna in till stan & träffa oss för träning=) KRAMAR!!!

2009-10-25 @ 13:34:11
URL: http://sarabroms.blogspot.com
Postat av:

Vi kommer igen Malin,vet precis hur du känner dig känner precis samma,vill bara lägga ner men jad e så j-la envis så inte ska en hund stoppa mig jag ska bara ha sista 1:an annars blir jag galen.Tävlade du idag också eller var du bara publik? hOPPAS DE GICK BÄTTRE I SÅ FALLKram så ses vi...

2009-10-25 @ 14:20:22
URL: http://www.zebulon.bloggplatsen.se
Postat av: Thina o hundarna

Malin malin malin. Hur många veckor har ni igentligen tränat för kl 2? Inte är det så hemskt många. Hon kanske inte är klar för det helt enkelt. Vet att ni har ett 1a pris men ibland så är alla bollar i samma korg o då funkar det. Jag tycker ni är jätteduktiga som kör. Men tänk på vad hon är klar för. Analycera (behöver du hjälp så är jag analycens mästare hihi)vad som gick fel o varför. Sitter inte momenten på träning första gången så kan man inte räkna med att man fixar det på tävling när bara en chans ges. Kämpa på kram

2009-10-25 @ 18:46:06
URL: http://goldenmudi.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: