Min duktiga vovve!!

Vi har tränat lite inomhus de senaste dagarna, rutskick på typ 2meter, frittfölj på en yta av 2*2 meter och läggande/ställande under gång. (Dock har vi missat sitt under gång.) snabba läggande o stannande. Vi har även tränat på vittringen o det går nog inte så bra, vi får börja om från början o gömma pinnen o träna så hon vet va det är hon letar efter. O så måste ja få henne att sluta tugga sönder pinnen.



Något nytt vi började med i går var att ligga ner med huvudet. Hihihihi, ho e ju så duktig!!! Visst så får ja säga ligg mer än två gånger i bland, men hon är ju så söt när hon ligger platt på marken. Bäst går det när ja står framför henne o lägger en godisbit strax framför hennes näsa. Men ja har testat vid fotställning, det går bra, fast då får ja säga till flera gånger. Hon har lite svårt att lägga huvudet på marken samtidigt som hon vill söka ögonkontakt. Det måste ja vissa för alla i Cockergruppen!!!
Sasha har lyckats förstöra pipsaken i många av sina klappar, men de går fortfarande att leka med tycker hon.

Idag ska vi träffa Annlouise o hennes vovvar o göra Ringarum osäkert;), kul att vi fått upp kontakten igen. Ska in till stan imorgon och träffa Thomas som ja inte sätt på typ ett år. Kommer bli väldigt kul och ja ska shoppa lite presenter o skolgrejor!!


Drar nu!! Kram// Malin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: