O regnet det föll ner ner ner...

Tills alla måste simmaO_o

Va händer alla jyckar? Har alla lika tråkig som ja har? Ja tränar aldrig nu för tiden o mattes ända ursäkt är att hon är för trött när hon kommer hem efter att ha jobbat i 8timmar. (Pytt säger ja. Alla andra orkar ju jobba o sen träna i minst en timma!!! Eller hur!)

Men nu måste matte ta tag i saken för vi ska tävla nästa torsdag, hihi det kommer bli så kul!!! O matte tror det kommer gå jätte bra för att vi kommer vara på vårat träningsplan (vissar bara hur mycket hon vet...`^´)
Men idag hade ja faktiskt kul! Matte o ja träffade våra polare, Lisen o Sonny. Vi skulle miljöträna på Ringarumsdagen, men det fanns ju inte så mycket där då vi kom ca 1h innan de skulle stänga. Men ja var ganska duktig, (försökt dra av mattes arm, äta upp Sonny o applådera genom att skälla!) Men ja skällde inte på de andra hundar som var där o därför är matte ganska nöjde med mig.

Det har regnat sen igår o matte är trött på´t. Hon blir så seg när det är så här mörkt o dystert! Men det sägs att det ska bli 20-30plus redan på tisdag! O då är matte ledig så då blir det träning!!!

Måste dra nu!! Ses vänner!!


Peace out!!!!// Sasha



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: