Lussebulle och knäck

Har det bakats idag hemma hos min lillasyster. Hela syskonskaran (o några pojkvänner) träffades hemma hos Mia där vi sen hade en väldigt kul o trevlig dag!!

Ja åkte faktiskt bara fel en gång! Ja råka svänga åt vänster en avfart för tidigt, men ja följde vägen och kom tillslut tillbaka på samma väg som ja svänge av från^^. Hem var inga problem dock.

Sasha fick följa med och hon var ganska duktig, moffa inte lika mycket som ja trodde att hon skulle göra. Men nu till våran bakdag. Vi samlades alla hos Mia där vi tillsammans gick till lidel (Sasha fick stanna med Simon.) och handla alla ingredienser som vi behövde. Två påsar och de var tunga, tur att vi hade Pontus med oss, han fick bära allt ihop. Jag fick äran att röra ihop lussekattdegen och det var kladdigt och kul!!

Vi hjälptes alla åt att knåda o forma lussekatterna men knäcket fick Mia o ja ta hand om. Fick lite på fingret när ja tog på en form, f*n va ont det gjorde o smeten gick ju inte att få bort fören den var kall, (AAAJJJJ!!!)
För er som undrar, det smaka jätte gott! Vi fick alla en påse lussekatter o knäck med oss hem, så jag sitter titt som tätt och gnaggar på en lussekatt o tuggar förbrillt på knäcket så att det ska lossna från tänderna:P.

Imorgon blir det tävling o förhoppningsvis så får ja sällskap av Veronica o Tony Örving, så håll tummarna för en regn fri dag!!!

Kram till er alla// Malin

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: