Bilder!

Tack Carro o Ingela!! Era kommentarer värmde! Klart du får länka till mig Carro, äm... ja har redan länkat till dig^^.

Detta fick alla som stod på prispallen. Den är fin eller hur. Kul att de flesta priser man får har en schäfer på sig, det passar liksom:D

Vi fick även denna keps. Långt i från lika snygg som min Sasha keps, svart med rosa text.

Ja börjar bli julhysterisk^^. Var på jobbet o sjöng julsånger i dag o i min bil går cd med "Snön den faller ner över stan, en frost kall vintermorgon" urbra!

Ja har även köpt mina första julklappar till mina mindre systrar o i november ska vi till ullared (om ja har råd, ledig från skolan o har hundvakt.) o tills dess ska ja ha sparat ihop pengar så att ja kan shoppa loss!!!

Måste dra! Ska kolla över min ekonomi lite granna!

Kram till er alla!!// Malin

 

Halloooo!!!!!!!

Vi har tävlat, o det gick mycket bättre än förra lördagen. Hela 23,5poäng bättre!
O en klassvinst!!!!! (fast lite pinsamt är det att stå på pallen när man "bara" har fått ihop till ett andra pris.)

Ja skulle vilja sätta in en bild på vårat fina pris, men den här datan gillar inte mig. Så ni får veta poängen o se priset en annan dag!

Platsliggande: 40p
Fritt följ: 18p Ss, släpper h, dk hand. (hon tappade fokus helt så ja sket i att det var tävling o sa åt henne att sätta sig rakt!!)

Läggande: 10p
Inkallning med ställande: 13p går långt ställande, tempo. (stanna typ två meter framför mig^^ o så trav/skritta hon in.)
Rutan: 0p många kommando, sätter sig. (häråt, stanna, backa, stanna *NEJJJ!! SITT INTE NER!!*
Apportering: 18p gripande (men vi fick 9p, det är en jävligt bra börjarn!!)
Fritt hopp över hinder: 17p Dk (hon tänkte hoppa tillbaka utan sitt o komando, så det vart liksom: Hopp, sitt, stanna, sitt, hopp. Men hon satte sig rakt framför hindret, det är posetivt eller hur:D)
Fjärren: 20p (full pott o hon rörde sig inte en millimeter! Hurra!!!)
Helhet: 8p
Summa: 144p

Visst är vi duktiga!! Nu är det bara rutan som vi måste lista ut hur vi ska fortsätta på. Ok, det finns mycket vi kan arbeta på men det är ju inte bara oss det gäller. Men ja ska följa mitt nyårslöfte!! Att bli LP2 o börja träna inför klass3 innan årets slut!!!!!!!!

Roligt var det när vi var klara o skulle lämna plan, Sasha fick mycket beröm av domaren o tävlingsledaren. De påstor att hon kan gå väldigt långt, o det är alltid kul. Men så klart börjar en tanke gnagga i bakhuvudet, tänk om ja inte kan gå så långt. Att ja håller Sashas sanna potential borta. Men sen så har ja en högre röst som vrålar o skricker att ingen förstår sig på henne lika bra som ja o att Sasha aldrig skulle bli lika lycklig med någon annan än mig! Så klart väljer ja att lyssna på den rösten^^

Slutsats:
En bra dag med fina poäng!

Är det någon som ska till Simonstorp? För ja vägrar åka ensam igen. Först till Mjölby o sen till Oxelösund, ja håller på att dö ju!!!! Ingen att prata med, ingen som vrålar: -Där skulle du ha svängt!!!, inget sällskap. Det är så jävla!! tråkigt att åka längre sträckor ensam. Så... är det någon som ska till Siomostorp o åker förbi sörping, NANCY tillexempel.

Nej, nu måste ja packa o åka till jobbet. Ska försöka lägga in bilder i kväll. Tills dess!

Grattis Carro o Hanna! Carro fick sitt LP1 o Hanna vann hela klassen, Hurra till er båda!

Kram Malin

Ja e så duktig!!

Kom just in efter en 40min träningspass här ute på gräsmattan. O matte är stolt över mig, men hon klagar över att det aldrig finns en domare i närheten när man behöver dem!

Vi börja med lite uppvärmning o sedan sitt i "grupp". Ca 4min satt ja o ja rörde inte en tass, om det inte räknas med att flytta vikten mellan frambenen? Ja lyfte inte på dem dock!!!

Sen vart det ff med godismaskinen o då går allt jätte bra!! Söker kontakt o går jätte bra, men när vi börjar röra oss framåt så har ja en tedens att vara lite för långt fram.

Rutan, matte hade satt upp o riggat den medans ja var kvar inomhus o det gick inte alls åt skogen i dag. Snyggt in o ja stod bra. Matte variera mellan att ha dold belöning o synlig, det går faktiskt bäst när den är dold, ja stannar lättare då.

Apporten är som den brukar, ja har ett snabbare grepp, men ja stannar (fortfarande) upp i några sekunder innan ja tar den. Men nu har ja iallafall inte en stirrar tävling med matte. Snygg fart in där imot!!!

Vi testade även metallapporten o det gick väldigt bra. Inga ljud vid upptagen. Där imot så har hon inget bra grep o rullar den på marken med underkäken innan hon tar upp den.

Läggande undergång, vet inte hur det gick. Svårt att se bakåt när man går framåt. Men det kändes bra.

 

Inkallning med ställande, bra fart vid båda inkallningarna (bättre fart när hon fick hämta bollen^^) Men hon kanske har för många steg när ja ropar stanna? Det vet ja inte än, o ja vet inte om det beror på slöhet eller för att hon har för hög fart. Vilka problem en har eller hur^^

Fjärren, inga problem där inte. Ja låg kvar med baken o hade hyfsat snabba skiften.

Nu ska ja försöka träna lite varje dag tills lördag. O så for vi se om hon är mindre hyper o kanske lite mera koncentrerad!

Supervovven//Sasha