Halloooo!!!!!!!

Vi har tävlat, o det gick mycket bättre än förra lördagen. Hela 23,5poäng bättre!
O en klassvinst!!!!! (fast lite pinsamt är det att stå på pallen när man "bara" har fått ihop till ett andra pris.)

Ja skulle vilja sätta in en bild på vårat fina pris, men den här datan gillar inte mig. Så ni får veta poängen o se priset en annan dag!

Platsliggande: 40p
Fritt följ: 18p Ss, släpper h, dk hand. (hon tappade fokus helt så ja sket i att det var tävling o sa åt henne att sätta sig rakt!!)

Läggande: 10p
Inkallning med ställande: 13p går långt ställande, tempo. (stanna typ två meter framför mig^^ o så trav/skritta hon in.)
Rutan: 0p många kommando, sätter sig. (häråt, stanna, backa, stanna *NEJJJ!! SITT INTE NER!!*
Apportering: 18p gripande (men vi fick 9p, det är en jävligt bra börjarn!!)
Fritt hopp över hinder: 17p Dk (hon tänkte hoppa tillbaka utan sitt o komando, så det vart liksom: Hopp, sitt, stanna, sitt, hopp. Men hon satte sig rakt framför hindret, det är posetivt eller hur:D)
Fjärren: 20p (full pott o hon rörde sig inte en millimeter! Hurra!!!)
Helhet: 8p
Summa: 144p

Visst är vi duktiga!! Nu är det bara rutan som vi måste lista ut hur vi ska fortsätta på. Ok, det finns mycket vi kan arbeta på men det är ju inte bara oss det gäller. Men ja ska följa mitt nyårslöfte!! Att bli LP2 o börja träna inför klass3 innan årets slut!!!!!!!!

Roligt var det när vi var klara o skulle lämna plan, Sasha fick mycket beröm av domaren o tävlingsledaren. De påstor att hon kan gå väldigt långt, o det är alltid kul. Men så klart börjar en tanke gnagga i bakhuvudet, tänk om ja inte kan gå så långt. Att ja håller Sashas sanna potential borta. Men sen så har ja en högre röst som vrålar o skricker att ingen förstår sig på henne lika bra som ja o att Sasha aldrig skulle bli lika lycklig med någon annan än mig! Så klart väljer ja att lyssna på den rösten^^

Slutsats:
En bra dag med fina poäng!

Är det någon som ska till Simonstorp? För ja vägrar åka ensam igen. Först till Mjölby o sen till Oxelösund, ja håller på att dö ju!!!! Ingen att prata med, ingen som vrålar: -Där skulle du ha svängt!!!, inget sällskap. Det är så jävla!! tråkigt att åka längre sträckor ensam. Så... är det någon som ska till Siomostorp o åker förbi sörping, NANCY tillexempel.

Nej, nu måste ja packa o åka till jobbet. Ska försöka lägga in bilder i kväll. Tills dess!

Grattis Carro o Hanna! Carro fick sitt LP1 o Hanna vann hela klassen, Hurra till er båda!

Kram Malin



Kommentarer
Postat av: Carro R

Grattis till klassvinsten! Ni var så duktiga, och på´t igen, snart kommer den där rutan och du kommer att stå på planen med hakan nere vid knäna av förvåning =)Platsen och fjärren var hon klockren på =) Ni är så duktiga! Tack för gratulationerna, tänk att vi också är i tvåan nu. Jag fattar fortfarande inte haha Jag länkar till dig och jag hoppas det är ok. Kramar

2010-09-26 @ 11:28:39
URL: http://pudelrace.se/
Postat av: Ingela

Stort grattis till fina poäng och klassvinst. Tänk vad ni hamnar på när ni får till rutan!! Klart du är ska vara Sashas matte och du håller inte henne tillbaka. Utan dig hade hon inte varit där hon är i dag! Du har gjort ett stort jobb med henne! Kram

2010-09-26 @ 12:16:40
URL: http://ostanvindens.se
Postat av: Jeanette, Sly & Enya

Grattis till fina poäng! Rutan kommer ni fixa & "dansa" ut ur 2:an:) Ha en skön söndag! Kram

2010-10-03 @ 10:37:58
URL: http://www.starsweepers.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: