Så Underbart

att få träna igen, det tyckte både Sasha och ja! Vi blev genomkörda i hela klass 3 och det gick bra!
Ja hamna i samma grupp som Veronica och Nancy och Veronica fick komma ut som nr 1. Det gick bra för dem, några saker att nöta på (precis som för oss alla :D) och det samma för Nancy.
Mitt program då;
FF gick bättre än tidigare, men inte bra. Hon backa inte rakt och hon saknade kontakt. Men det kändes bra och känns det bra så är det bra.
Sättande under gång blev ställande under gång. Ja måste lära mig vilket tonläga ja ska ha, för innan när ja tränade gick det perfekt. Ja tror att jag använder för skarpt tonläge och får rösten att likna den ja använder stanna.
Inkallning med ställande och läggande. Gick bra, lite onödiga steg men hon stannade och lade sig ner, och det är ju bättre än inget alls.
Rutan, hon sprang fint ut, rakt igenom den och ja fick använda DK och hon lade sig ner med armbågarna utanför bordet.

Sen så fick vi lite problem på inkallningen, (matter ska ju alltid hitta på ursäkter på varför det går åt skogen. Här är min) Det var en hund några meter bort på min vänstra sida så Sasha valde att springa in på min högra sida. Men det är ju ingen ursäkt, det var ju inte så att hunden (om ja nu såg/tror rätt) stod en meter i från mig. Utan det var typ 5-6m så hennes nerver tog väl över.

Hopp-apport gick super bra!! Snabbt ut, fint hopp, bra upptag (bara någon sekunds väntetid.) och snabbt tillbaka, fint hopp och fin ingång. (kan ha bättre grep om apporten.)
Metallen (WOW säger ja bara!!!) fint ut och ett snabbt upptag! Helimpad vart ja!! Hennes fart in var inte i galopp och man ser att om hon gapa en mm till så skulle den ramla ut.

Vittringsmomentet, BLÄ!! Fint ut och fint in, tugg med rull och fel pinne :(

Fjärren var ja nöjd med, fina skiften och hon hade bakåt tänk. Dessvärre så gjorde hon det sista skiftet på egen hand. Men det beror på att ja tränat skiften, ligg, stå i fem sek, sitt, stå i fem sek, ligg. Så efter fem sek gör hon sitt eget skifte. Måste träna stående i mer än fem sek.

Ja fick hjälp av Nancy att göra en till vittring efteråt och det gick bra, lite tugg o rull. Men rätt pinne och hon höll i pinnen tills ja sa till henne. Så det kändes bra.

Min duktiga kicka!! O att träffa mina kompisar... helt underbart!!! Ja älskar det, ja känner mig hemma när ja kommer till kursen. Ni är helt underbara i Team Ingela, ni ger mig så mycket energi och styrka. Mår så mycket bättre efter att ja varit med er. Så tack!!


Jag har försökt läsa mina "läxor", vissa kapitel i två ekonomiböcker. Det går inte så bra för ja fattar inget. Massa konstiga ord ja aldrig läst för och försår inte alls va de betyder. Men jag har svarat på de uppgifter vi fått då de inte behövde boksvar.

Måste dra har inte läst klart alla böcker!!
Kram till er alla // Malin o Sasha

GO TEAM INGELA!!!!

Gu va bra ni är alltså!!!! Önskar att ja kunde tävlat ja med, Sasha behöver bli lite stimulerad snart. Hon håller på att bli tokig. Ligger under vardagsrums bordet o skäller till helt utan anledning, fatta sen när vi flyttar. Ja kommer sitta på helspän då Sasha kommer moffa så fort hon hör ett ljud.

Just det!! Om lite mer än en månad kommer jag "äga" en två med både balkong och uteplats :DDD Är så jävla lycklig!!!!

Sitter just nu o "lyssnar" på ett välkomsföreläsning på datan, ja tror han går igenom vad ekonomi kursen kommer handla om. Det är intressant, ja kan säkert använda informationen privat, men han har lite tråkig röst o det är roligare att blogga :). Lektionerna kommer väl börja på måndag antar ja.

Vet ni att det är 1/2 på många kläder och skor på Klädladan? Har köpt byxor och tröjor och ska senare ner med Lellan och kolla skor, ja saknar ju smak ;) och behöver all hjälp ja kan få.

Ja ska till skolan på tisdag, kommer få reda på vart ja ska ha min praktik den 7-8/9. Det är bra tycker ja, vi ska få testa på att ha några timmars praktik på sjukhus och på vårdcentraler. Gör man så får man ju reda på redan första veckan om detta är ett yrke för mig. Smart tycker ja!!!

bilden fick ja av Veronica!

Ååååå!! På onsdag tänkte ja o Sasha våldgästa Cockergruppen (så berätta gärna vilken tid ni är där. kvart i tolv?) Ska ja ta med en tårta? En kaka? Eller har någon vunnit ett första pris så att ja kommer lagom till ett tårtkalas? Är ja välkommen till någon hazard i vinter? Snälla låt mig kommer!!! Ja vill va med i en hazad!!! Glöm mig inte snälla!

Ja tränar med Sasha allt för sällan, men något vi faktiskt tränar är fjärren, så fort hon ska få mat så tränar vi skiften. Men jag har fått börja träna att stå (stilla) då hon efter 5 sekunder sättar sig ned eller lägger sig.

Nu måste ja sluta. Min lärare nämde något om frågor o det har ja missat till nu!!

Kram till er alla// Malin

Fy fan alltså!!

Har varit frisk i ett helt år!! Klarat av både jobb och två terminer på komvux utan att bli sjuk. Nu, när ja jobbar sista dagen på och ska till skolan på onsdag har ja fått en dunderförkylning (än så länge har ja feber som tur är) Är faktiskt lite orolig, tänk om ja blir sängliggande på onsdag, ja som ska åka upp till vandrarhemmet till tisdag. Får väl skicka upp mamma i mitt ställe ;)
Men ja har bokat rum från den 23 till den 24 och sen så ska ja väl inte upp fören den 14 september. Kommer hoppa allt studentkåren kommer hålla på med första veckan. Har inte råd eller lust att hålla på med sådant. Förutom rum har ja även bokat tåg (hoppas de funker dessa dagar) och har även kollat upp vilka bussar ja måste ta. Mamma är orolig, men inte ja (kanske lite) Men ja är modig och det är ju något ja måste göra. Kommer bli kul iallafall!!!

Läcker eller hur!

Vi skulle till Örebro i dag och undersöka staden ja och mamma. Vi kom till rondellen innan svärtinge då vi hörde, bonk... dunk, dunk, dunk!! Så på med varningsblinkersen och kolla under bilen. Va dinglar där om inte en 4kantig låda som sitter fast i bilen med en kabel. Väntar i 45 min innan våran hjälp kunder anlända. Efter lite om och men fick vi hem bilen och vi byte och for iväg till Ikea.
Hihi, ja är vuxen nu! Ja köpte en tvättkorg (mohaa vuxet eller hur!!) två dörrmattor, ett skoho, underlakan samt ett knäbord till min data.
Ja är sjuk!!! Ja vill ta bort min näsa, den är jobbig!!

Hm... min vovve har börjat löpa o är nu inne i andra veckan. Hon var jätte deppad första veckan, men nu är hon bättre och det är så skönt att hon fortfarande inte är intresserad i pojkar. Vi har spårat vilt i torsdags och det roliga var att vi fick med Lisen och Sonny. Han var tydligen naturbegåvad, ^^. Det gick väl bra för Sasha också, det var ett riktigt 24timmar spår (har väl bara gått 12-15timmar förr). Men det märktes att löpet spelade hennes hormoner ett spratt och det hade nog gått mycket vilt över spåret på natten. Dessa saker sabbade lite för henne, men det roliga var ju att vi inte bara hade Lisen efter oss utan även Sonny. Det var lite i början (typ 10m) som hon vände sig om för att försäkra sig att de följde efter. Men annars så brydde hon sig inte jätte mycket om honom. Det impade stort på mig!!!

Det ligger en jätte skog bakom mitt lägenhetsområde, kommer bli kul att utforska dess skogar med Sasha sen och ja hoppas verkligen att ni vill komma o hälsa på oss. Ja har tagit o kopierat mormors kakrecept och kan därför bjuda på smariga kakor!!

Föresten är det någon som är intresserad av att köpa kattunge? Ja känner en tjej som har 10 kisslingar som behöver hem. Det finns bilder på hennes facebook sida, hon heter Sofia Fia Svensson. Väldigt söta kattungar!!!!
Om ni vill så kan ni höra av er till mig så kan ja leka mellan hand :DD

Kram på er alla//Malin