Ja hater...

... inte min bil längre. Han är förlåten för sitt dåliga uppförande härom dagen.


Ja skulle ta bilen till skolan onsdag till fredag den här veckan. Onsdagen gick super, hem, dit och tur och retur till lydnaden. Sen i torsdas hann ja bara ut på e22 och bilen börja låta! Det lät som om någon satt och hamra under bilen. Sluta med att ja ställde den vid kläladan i Gusum och tvinga lillsyrran att hämta mig och köra mig ner till skolan.

TACK GULLUNGE!!! UNDERBART ATT NI PÅ EN GÅNG SLÄNGDE ER I BILEN OCH KÖRDE RUNT PÅ MIG!!!

Dessvärre var ja tvungen att få hem bilen. Ja valde att ta svängen över pappa där ja kunde hålla vilken hastighet ja ville... trodde ja iallafall. Fick en bil bakom mig så ja var tvungen att hålla 50 hela vägen. (inga problem i vanliga fall, men nu var min bil sjuk!) Min vanligaste reaktion när min bil låter konstigt är att sätta på musiken på hög volym, så blev det den här gången också.

Ja älskar att bo granne med en mekaniker!!
- Micke!!! Min bil säger dunk, dunk, dunk. Ungefär som om någon hammrar under fötterna. (Jag)
-Ja, lämna in den nästa vecka så kan ja kolla den. Måndag eller tisdag.(Han)
-Va tror du att det är? Ljudet kommer här ifrån *cirkulerar med armarna under förarsättet på bilen i taket.* (Jag)
-Tror? Jaa... där sitter ju driv... till bakhjulen. (Han)
-Kan det vara farligt att köra med det? (Jag)
-Du får ju lyssna på ljudet, om det dunkar mycket eller så. (Han)
-Du kan ju komma in en sväng i morgon och får vi se om ja har tid att köra en runda med bilen. (Han)
-Super!! Kan ja lämna nycklarna nu? Och om du behöver åka hem eller något sådant imorgon så kan du ju ta min bil och lyssna på bankandet!!^^. (Jag)
-Ja, jo. Så kan vi göra. Häng nycklarna och så får ja se om ja hinner titta till bilen imorgon.(Han)
-TACK!!!!!!!!!!!!! (Jag)

Så går det till när ja har problem med min bil. stackars Micke får en "flickversion" om va som är fel på bilen (typ, min bil säger dunk, dunk, dunk!) och en ny nyckel att ansvara över.


För er som undrar, problemet var att mitt vänstra framhjul höll på att lossna. (Fick hjärtat i halsgropen när han sa det. Tänk om ja var på E22 om det hände.) Men allt var fixat nu så imorgon ska ja köra hem till pappa.

Har nu "sportlov" som kommer spenderas med att göra läxor, träna Sasha och slappa! Kommer bli skit skönt!!

Måste sluta nu, ja öppnar imorgon på jobbet!
Natt natt gott folk// Malin

Burr sa Casper

När han såg hundfolket ute i snön!

Fy va ruggit det var idag!! Va hände med solen?? Det har ju varit så mysigt, solen sken och värmde medans stora fluffiga snöflingor föll. Trots ja inte kunde se några snömoln.

Idag har ja varit på lydnads kurs och ja ska väl erkänna att ja hade zero lust att åka o träna när ja kom hem från skolan i förmiddags. Ville mest krypa ner i sängen och gömma mig under täcket. Det hjälpte inte att ha haft ledigt hela tisdagen. Längtar till nästa vecka då ja har "lov" från skolan. Fast då kommer ja har fullt upp med läxor samt vovven:(.
Men tillbaka till min zero lust till att träna lydnaden. Ja tycker att det är skit kul, men i dag ville ja inte, ingen lust alls!! Fast ja var ju tvungen att åka, vem kan motstå min lilla bäbis när hon ger en valpögon;). Så ja fixa godis, vatten och fika. Ja skulle även åka tidigare och hälsa på Cockergruppen och ju närmare ja kom Bellevy desto större blev min lust att träna =) När ja väl kom fram så kände ja -Fan ja måste nog anmäla mig till en tävling snart!!! Med ett stort leende. Har tänkt tanken på sörpings första tävling, men min ekonomi vill inte riktigt som ja vill. Och då skulle ja anmäla mig till klass2, vi är INTE redo för klass3 än.

Idag fokuserade vi på två moment, ett var så klart fritt följ^^ och det andra, för oss, var rutan. Vi var fem förare, var av två hanar som var tvungna att koncentrera sig på sina mattar trots det sprang runt tre löpande tikar:) det var synd om dem, :D

Ja började med rutan och ja ville ha hjälp med att se om Sasha var i mitten av rutan då det är ganska svårt att se hennes position när man står en bit bort. Ja hade en plan som ja beskrev för Ingela och hon tyckte att det var en bra plan (Kul då ja hitta på den på stället, men shys, säg inte det till någon^^) Första skicket gick åt skogen, ja stanna henne för tidigt, men hon hade bra fart ut, hon svängde runt snyggt och fick till ett snyggt stannande. Dessvärre strax framför rutan. Nästa försök gick bättre, hon dras lite till höger men man ska inte klaga på hennes fart. Fick tips av Ingela för att få henne att dras till mitten av rutan. Ja ska lägga en boll i mitten och säga, ok vråla, BRA när hon väl tar den. Ja ska undvika ordet stanna eller varsegod.


Vi fick till några fina rutskick och medans Ingela hjälpte de andra tränade ja apport, ej med hopp. Hon har ett snabbare upptag (så länge Ingela inte tittar^^) och även om hon inte har samma fart in som ut så kommer hon in i  snabbtrav. Hon har även börjat ta bättre grepp om metallen, det ser inte ut som den kommer falla ut ur munnen längre. Ja tog några snabb rundor med ligg, stanna och sitt under gång. Sen tog vi fika där det pratades tävlingar och tävlingsträningar.
Efter fikat vart det löpgängets tur att träna fritt följ. Vi fick hålla till på parkeringen så vi undvek svängar med marsch. Sasha har samma problem som alltid, hon tappar och doppar, ja där imot gör som ja ska med min kropp;) Vi klarade av stegförflyttningarna bra, lite svårt med vänster fortfarande. Men att backa gick väldigt bra o den här gången trampade ja henne inte på svansen^^.
Vändningar på stället gick bra, men hon sätter fortfarande sin tass framför eller på min fot. Lite irriterad över det!!

Är väldigt nöjde med den här dagen!!!

God natt alla människor// Malin

Ps, lämna gärna en komentar! Ds

Snyft alltså!!

Ja som trodde att ja vara ledig från skolan imorgon. Men ickesan icke. Det är bara lärare som jobbar med gymnasieelever o lägre som är ska på kurs. O min mattelärare har bara hand om komvuxelever så kl 810 har ja lektion som vanligt ); snyft!! Ja som sätt fram imot att få sova!!

Men, ja har itne historia så ja kan komma tidigare o hälsa på Cockergänget. Undrar va min nya grupp heter, om vi fått något namn än? Den Udda-gruppen kanske? en schäfer, två golden, en pudel, en cocker och en border collie blandning. Är inte det en udda samling så säg:)

Skulle vilja anmäla mig till tävlingen i sörping i mars, in klass 3. Det är vi inte mogna för. Men klass 2, se om vi kan få till lite bättre poäng än i höstas:) Men får man ingen lön kvar efter räkningar så kan man inte tävla. Men ja vill nog anmäla mig till några klass 2 innan ja ska göra debut i klass 3. Vill ju inte tappa tävlingsvanan.


Kram på er alla// Malin