Burr sa Casper

När han såg hundfolket ute i snön!

Fy va ruggit det var idag!! Va hände med solen?? Det har ju varit så mysigt, solen sken och värmde medans stora fluffiga snöflingor föll. Trots ja inte kunde se några snömoln.

Idag har ja varit på lydnads kurs och ja ska väl erkänna att ja hade zero lust att åka o träna när ja kom hem från skolan i förmiddags. Ville mest krypa ner i sängen och gömma mig under täcket. Det hjälpte inte att ha haft ledigt hela tisdagen. Längtar till nästa vecka då ja har "lov" från skolan. Fast då kommer ja har fullt upp med läxor samt vovven:(.
Men tillbaka till min zero lust till att träna lydnaden. Ja tycker att det är skit kul, men i dag ville ja inte, ingen lust alls!! Fast ja var ju tvungen att åka, vem kan motstå min lilla bäbis när hon ger en valpögon;). Så ja fixa godis, vatten och fika. Ja skulle även åka tidigare och hälsa på Cockergruppen och ju närmare ja kom Bellevy desto större blev min lust att träna =) När ja väl kom fram så kände ja -Fan ja måste nog anmäla mig till en tävling snart!!! Med ett stort leende. Har tänkt tanken på sörpings första tävling, men min ekonomi vill inte riktigt som ja vill. Och då skulle ja anmäla mig till klass2, vi är INTE redo för klass3 än.

Idag fokuserade vi på två moment, ett var så klart fritt följ^^ och det andra, för oss, var rutan. Vi var fem förare, var av två hanar som var tvungna att koncentrera sig på sina mattar trots det sprang runt tre löpande tikar:) det var synd om dem, :D

Ja började med rutan och ja ville ha hjälp med att se om Sasha var i mitten av rutan då det är ganska svårt att se hennes position när man står en bit bort. Ja hade en plan som ja beskrev för Ingela och hon tyckte att det var en bra plan (Kul då ja hitta på den på stället, men shys, säg inte det till någon^^) Första skicket gick åt skogen, ja stanna henne för tidigt, men hon hade bra fart ut, hon svängde runt snyggt och fick till ett snyggt stannande. Dessvärre strax framför rutan. Nästa försök gick bättre, hon dras lite till höger men man ska inte klaga på hennes fart. Fick tips av Ingela för att få henne att dras till mitten av rutan. Ja ska lägga en boll i mitten och säga, ok vråla, BRA när hon väl tar den. Ja ska undvika ordet stanna eller varsegod.


Vi fick till några fina rutskick och medans Ingela hjälpte de andra tränade ja apport, ej med hopp. Hon har ett snabbare upptag (så länge Ingela inte tittar^^) och även om hon inte har samma fart in som ut så kommer hon in i  snabbtrav. Hon har även börjat ta bättre grepp om metallen, det ser inte ut som den kommer falla ut ur munnen längre. Ja tog några snabb rundor med ligg, stanna och sitt under gång. Sen tog vi fika där det pratades tävlingar och tävlingsträningar.
Efter fikat vart det löpgängets tur att träna fritt följ. Vi fick hålla till på parkeringen så vi undvek svängar med marsch. Sasha har samma problem som alltid, hon tappar och doppar, ja där imot gör som ja ska med min kropp;) Vi klarade av stegförflyttningarna bra, lite svårt med vänster fortfarande. Men att backa gick väldigt bra o den här gången trampade ja henne inte på svansen^^.
Vändningar på stället gick bra, men hon sätter fortfarande sin tass framför eller på min fot. Lite irriterad över det!!

Är väldigt nöjde med den här dagen!!!

God natt alla människor// Malin

Ps, lämna gärna en komentar! Ds



Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker du hade ett kanonpass! Vilken ruta du börjar få och vilka stopp!!! Väldigt fina!



Att du inte vill träna.... det måste innebära att du hållerpå att bli dösjuk!!!!



Du är en underbar människa Malin!



Kram

2011-02-16 @ 22:18:09
Postat av: Anonym

Jag tycker du hade ett kanonpass! Vilken ruta du börjar få och vilka stopp!!! Väldigt fina!



Att du inte vill träna.... det måste innebära att du hållerpå att bli dösjuk!!!!



Du är en underbar människa Malin!



Kram

2011-02-16 @ 22:18:38
URL: http://www.ostanvindens.se
Postat av: Maria

miss u!!

2011-02-16 @ 23:26:03
URL: http://mariasofiakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: