^^ :D

Vill bara meddela att ja är väldigt glad över ALLa mina hundkompisar!! Tack för era varma ord!!!!

Vet inte riktigt va ja ska tycka?

Ja är lite klyven just nu. En del av mig är lättad och glad, men den andra delen får mig att slita mig i håret och vråla -VARFÖR!!!!! Ja vill inte!!!!!!!
Nu undrar säkert vad mitt dilema är, jo det är så här alltså:
Ja har lektion på onsdagar fram till halv ett= ja kan inte träna med Cockergruppen...
Aaaaaaaaaa, ja är så ledsen!!! Ja vill ju träna med Cockergruppen, har ju varit med dem sedan Sasha var valp! Det är ju tack vare dem som ja tillslut börja tävla!! De är dem som blir lika glada som en själv när det går bra på tävling. Dem man sms efter man tävlat klart!! Va ska ja ta mig till??!!!
Ända orsaken till att man stått ut nu över vintern var ju för att man visste att man skulle få träffa dem tillslut!! Men nu... snyft! Vill bara gråta. Hur ska det går när ja inte får träffa Cockermedlemaran????? Veronica, Nancy, Adelia, Lorna, Sandra och alla deras hundar? Hur ska ja kunna förklara för Sasha att Rakel inte kommer vara med när vi tränar länge, vem ska hon nu överlycklig överfalla??!! Kan ni svara på det?

Ja kommer ju missa massa i eran utveckling!! Hur ska detta gå!!!! Mera snyft, hick och gråt!!!!!! Erkänn, ni kommer glöma bort oss (^^vet att det aldrig kommer hända!) Men ja blir ändå ledsen.

Men... det ska ju vara bra för ens hund att träna och träffa nya hundar och det är bra för mig att också träffa o träna med nya människor.
(Det är den mantran ja upprepar för mig själv, undviker att bli galen på det sättet ;D)
Har redan pratat med Fröken, hon sa att det fanns en kurs på onsdagar kl 15 och den kan ja få gå med i om ja vill. Och ja tränar hellre i en ny grupp än inte tränar alls.
Så klart fick ja fröken att lova att om det fanns en plats kvar i Cockergruppen sen när skolan slutar (juni) så ska ja få komma tillbaka (därför får ni inte glömma mig!!!)Så nu har ja fått skrivit av mig lite!

Men om det är några som ska träna i sörping så får ni gärna höra av er!!! Ja har (förutom ONSDAG och fredag) bara morgon lektioner =klar och hemma typ halv 11. Så hör gärna av er!!!

Hoppas Anja får sina valpar snart Nancy, vill gärna komma och mysa! Och försöka motstå "valpsjukan". Har svårt nog att inte bli valpsjuk när ja tänker på Skrållan.

Måste dra!! Ska se om ja hittar insperationen att träna med Sasha samt börjar göra lite matte :( och läsa mera ur min engelska bok:)

Kram på er alla speciellt Cockergruppen (gamla så som nya medlemmar)// Malin

Nu har det börjat!!

Skolan har satt igång o ja hade min första matte lektion i dag. Matte B, något ja hatar stort och ja förstår inte varför ja valde att försöka läsa upp mitt betyg (ja vet ju redan att ja är ett hopplöst fall när det gäller matte:Z)
I engelskan är vi två stycken som pluggar, vilket är skönt för då får ja hålla mina redovisningar inför henne o inte för en främmande klass. Historia kommer vara första lektionen imorgon och ja är väldigt intresserad av va som kommer hända på de lektionerna.


Men... på onsdagar ); snyft, ja har lektion som kommer hålla mig upptagen till efter kl 14 typ. Om inte det ändras så kan ja inte komma på kurser!!!!!!!!!! Ja är så ledsen!!!! Snyft och böl!!!
Men, ja har hoppet kvar, för två elever i historian har även naturkunskap samtidigt så ja hoppas att vi kommer ändra på tiden och ev dela på lektionen och lägga på timmar på de andra lektionerna.
HÅLL TUMMARNA!!!!!!

Håller även på att försöka övertyga minstingens pojkvän att läsa matte med mig, men vi får se hur det går med det. Va mer har hänt? Inte mycket, vi träffa Lisen, Sonny o Sverre tidigare i veckan och ja kan inte bestämma nästa gång vi ska träffas då ja inte vet hur mitt schema kommer se ut till 100%. Men vi får se nästa vecka.

En kvinna gick i skogen när hon plötsligt snubblade över något, som vid närmare påseende visade sig vara en sån där oljelampa. Och när hon gned den, så kom naturligtvis en ande fram.
- Får jag tre önskningar nu? frågade hon.
- Nej, svarade anden. På grund av de dåliga tiderna och devalvering och global konkurrens och sån skit så får man endast EN önskning nuförtiden. Nå, vad ska det vara?
- I så fall vill jag ha fred i mellanöstern, sa kvinnan och halade fram en karta. Ser du kartan här? Jag vill att de här länderna ska sluta slåss med varandra.
Anden kastade ett öga på kartan och utbrast:
- Men jösses, damen! De där länderna har ju fajtats i tusentals år! Tror inte att det går att göra något åt det. Jag är bra, men inte SÅ bra! Önska nåt annat.
Kvinnan tänkte en stund och sa sedan:
- Jag har aldrig lyckats träffa rätt man. En omtänksam och älsklig man, som är hänsynsfull, kan laga mat och som står för hälften av hushållsarbetet, som är trogen och en bra älskare och inte tittar på sport hela tiden. Kort sagt, en idealisk livskamrat.
Anden var tyst en stund och suckade sedan.
- Få se på den där kartan igen...Kram på er alla!!!// Malin