O_O snart så!!

Nu är det bara 10 minuter kvar innan matte och ja blir hämtade för att sedan fara upp till stockholm för att heja fram Dulle och Ingela på sm!! Det kommer bli skit kul tycker vi båda, men ve och fasa!!! Matte packar med tratten!!!
Japp, ja ska bära tratt när matte inte är närvarande och kan övervaka mig!! Har inte tid att skriva va veten sa, ni får helt enkelt vänta till nästa vecka ^^

WoooHooooo!!! SM nästa!!!!!!!!!!!

Det är synd om mig!!

Min knöl har sprickit!! Och det är jobbigt och den gör ont!! Matte var jätte elak mot mig, hon spruta såret fullt med natriumklorid och tvingade mig att ligga stilla medans hon klippte bort pälsen. Blä för matte!!! Men trots alla försök att vårda mitt sår och hindra mina försök att slicka, gick allt åt skogen. Så det sluta med att matte satte på en kompressor (?) på såret med vittejp. Ha säger ja bara, den lossnar alltid efter bara några minuter.
Tur (eller hur...) att ja ska till veterinären på fredag förmiddag och få den undersökt.


Matte o ja ser fram imot helgen, ja har aldrig bott på hotell förr. Vi ska dela rum med Bianca, ja har aldrig delat rum med en större hund förr, ooo, den här helgen kommer vara full med nya grejer. Hihi...

Nu drar ja, matte behöver mina synpunkter om vad som ska packas ned och vad som ska lämnas hemma.

Senare!!// Sasha

Matte har hittat en hund!!

Som ja skrev, matte har hittat en hund som hon vill ha. En gråvit lurvertuffs som heter Sprocket, någon som känner igen denna hund? Han har väl funnits i typ 28 år och matte anser att han ska vara min förebild. (Pff, troligt!)


Matte anser att han är hysterisk rolig!! Ja vet inte om ja kan hålla med,


I dag har vi tränat, trots värmen. Bara lite, matte ville testa något som hon funderat på. Gruppmomenten, ja har ju börjat med att rulla när ja ligger.
Så hon funderade på att ändra kommandot. Istället för stanna, som används i massa andra ändamål, tänkte hon använda Stay. Men det kändes inte bra. Sen tänkte hon använda samma kommando som i sitt i grupp, men hon är orolig att ja ska få för mig att ja kan ändra skinka även i sitt.
Svåra beslut att ta. Så vi tog en tid och försökte träna in plast, nos på marken, och det gick väl bra. Matte satt precis framför mig och använde klickersen. Men det är nog ett projekt som måste hållas på med länge. Men vi ska ju fortsätta träna tills ja blir för gammal.
Vi körde apport, matte kasta kort och sen så fick ja gå fot med både trä- och metallapporten. Matte var nöjd med mig. Så klart körde vi ff med grisöra i mungipan. (snacka om koncentrerad hund, tack för tipset Anne, Ska snart börja med ostbågar.)

Nu så ska ja lägga mig i solen och bara njuta att ja har en gräsmatta!! Måste passa på innan åskan kommer ;)

Krami krami// Sasha