Tävlingsträning O_o

Ja va har hänt i dag då? Jo TÄVLINGSTRÄING!!! Och det gick bättre nu än vad det gjorde förra gången. 11 poäng mera denna gång! Men det finns mycket kvar att träna på!

Sättande i grupp; 20p
Platsläggning; 17p Nos, rullar * flera.
Fritt följ; 28p Bra start, fin halt, fin vä om, andra lit tramp. helt borta v halt, skapligt vä, fin höger marsh, f. spr. fint avslut, ngt okonc.
Sättande under gång; 27p Fin start. ngt långfr. fint sitt.
Inkallning med stå och ligg; 28p mor, oro, bu tart, dåligt stopp, bra tempo, bra ner, fin ing.
Rutan; 0p hund intar utg. pos. utför ej.
Hopp apport; 21p bra temp, nos, tvekar, dk, tugg, ss
Metallapport; 12p bra fart, stannar upp, tveksam uppt. ljud vid båge, ss.
Vittring; 0p Bra temp. ut, mkt strul, lämnar området, tar godiset, Men - RÄTT PINNE!
Fjärrdrigering; 0p Många kommando, går fram, förare lämnar, förare och hund flyttar sig.

Summa; 153pÄr ganska nöjd med min Snuttedull, förutom rutan då. Den är jag besviken på för ja vet att hon klarar av den. Vittringen är också mitt fel, har inte tränat tillräckligt mycket utan godis, (vilket ja nu aldrig användet.) så hon tror ju att det fortfarande ska finnas godis vid pinnarna. Och jag tror inte att det hjälpte att hon lyckades hitta en godisbit typ 10m bakom momentet^^
Fjärren, där fick jag storhetsvansinne! Jag trodde att Sasha var redo för mig att ställa mig längre bort... idag kunde hon inte äns sätta sig upp på första kommandot. Och ordet stå mindes hon inte äns.
Sen är ja lite besviken på platsen, men vi har ju inte tränat något med förstärkning, så hon har helt enkelt börja rulla och göra otyg.
Något moment som jag är nöjd med är inkallning med stå och ligg, (blir alltid lika glad när hon inte stannar 2m framför mig) och hon har riktigt finna läggande.
Även sitt undergång är ja nöjd med. Jag tror att vi har normal fart, jag ska bara bli snabbare med mitt kommando. Men som de skrev fint sitt.
Jag ska träna på apporterna, lovar!!


Sen så fick jag kommentaren; släpp ej hunden mellan momenten.
Det tänkte ja inte äns på att jag gjorde. Ska kanske ta med en kamera någon dag och riktigt se vad jag gör när ja tävlar^^.

Nästa mål på tävlingsträningen; att få över 153p!! Och kanske inte nolla några moment, men det är kanske för mycket att begära:)

Nej, nu måste jag sluta. Har ju engelska arbete att hålla på med.

Kram på er alla och tack för en kul dag!!// Malin  

Nu och då!

Nu
Ser ni vilken skillnad det är med färgen. Va mörk min bebis var! Visst är hon söt^^!!

Lycka till allesammans i morgon!!

Kram på er alla!!// Malin

^^ I love my dog!!!Idag tränade vi lite granna här på gården utanför och ja är riktigt nöjd. På Sasha, inte mig själv.
Vi gjorde rutan, första delen alltså. Och Sasha hade jätte bra fart in och snyggt stannande, där kommer mitt problem in. Ja ser inte om hon är i eller bakom rutan och oftast när ja dirrigerar henne hamnar hon nästan framför med sina framtassar. Men ja lär mig! Kul är att hon inte lägger sig ner utan hon står och väntar på ett kommando. Jätte duktig är hon och dragningen låg i mitten av rutan. Ja behövde inte ens egga henne till rutan, hon har lärt sig vart den ligger nu!!

vi testade sitt under gång och hon klarar det jätte bra i normal fart nu^^
Och metallen är något ja ogillar, hon stannar upp vid apporten tittar efter bollen, tar upp bollen och låter den dingla i munnen. Men om allt våre perfekt så skulle det inte vara kul!

Inkallning med ställande... ja, hon går lite för mycket när ja kommenderat. Där imot läggandet går jätte bra, hon lägger sig snabbt och ligger stadigt.

Träapporten (utan hopp) funkar bra, upptaget där är jätte bra och oftast har hon ett fint grepp också.


Fjärrdirrigeringen funka bra, visst så står ja typ 50 cm bort, men nu har vi fått till läggandet från stående. Dessvärre är mitt DK väldigt överdrivet än så länge. Men det kommer!!

Inomhus körde vi två vittringspinnar och fy fan säger ja bara!!!! Ja hade lagt ut elva pinnar och sen min i en hög och hon nosa bra och hon försökte inte äns ta en av de andra pinnarna. Hon tugga inte lika mycket som hon gjort tidigare (vi har tränat på det) och andra skickat ja gjorde gick lika bra ^^

SÅ GLA MAN FÅR VARA!!!!!!!!!!

Nu ska ja äta och sen så ska ja börja med läxor!

Kram på er alla// Malin