Den är klar!!!

Våran lägenhet är nu målad o tapetserad!! Ska snart sätta upp lite bilder, men då ja saknar internet i lägenheten så har jag inte kunnat skriva några inlägg. O jag glömde (struntade i) att ta med sig datan hem, (där alla bilder är i) så vi kommer vissa före o efter bilder så fort ja fått tag på datan o kameran.
Jag o mamma ska nämligen åka upp imorgon o spana in lite, typ flytta möbler o klippa gräset. Under tiden ska Sasha bli omhändertagen av lillmatte.

(är det vanligt att helt plötsligt att bara börja gråta av saknad?)
Hatar hur orättvist livet är ibland. O det värsta är att det händer överallt, vi är inte ensama om det. Tänk om alla kunde få leva lyckliga, friska o utan problem tills man blir 100 år. Iallafall längre än 26år. ORÄTTVISST säger ja!!!

Men till lägenheten, när ja lämnade den i tisdags så såg den för jävlig ut!! Köket var väl någolunda helt, men vardagsrummet! Ojoj säger ja bara! De fick riva ned hela tapeten, tydligen så hade man struntat i att slipa/riva bort den gamla tapeten utan helt enkelt satt upp den nya ovanpå. Detta ledde ju till att det var typ 3 lager tapet som var tvungen att rivas bort o sen bli special behandlad för att få en jämn yta.

Men idag! Nu är det klara! Tapeterna är uppe, badrum o vissa yter är färdig målade!! Längtar tills ja får se den imorgon!!

Kan iallafall meddela att detta är min hall tapet! Hihi, kände mig vuxen när ja fick välja egna tapeter!! Tog typ 10min :D


Är det någon mer än ja som har börjat få julkänslor!!?? Undrar när ja väl kommer komma ifull med att det inte kommer bli någon normal jul? Att det är någon som saknas? Ja känner fortfarande pirr i magen på tanken på att köpa o slå in saker!! Men när kommer ja ta till mig att det kommer saknas ett namn? Blä!!!!


Idag åkte Lellan, mormor o ja till Viken för att ha mystund! O gissa vem ja möte då!!!
VIDE O ANN-MARIE!!!! Ja vart så glad o ja tror nog att de blev lika glada de över att se mig!!! Ja blir så glad när ja träffar dem!!! Hihi, Vide försökte pussa ihjäl mig den älskade pojken!!!

Här kommer till er som älskar julen!! Typ Lorna o Ingela!!
http://www.youtube.com/watch?v=-ZJtbOjuT5E&feature=colike
Min älsklings låt! Barndomsminne i högsta grad!!

Drar nu!! Kram Malin

Ja är förvirrad...

Matte har kämpat som ett djur med att töma alla kartoner o få lägenheten att se bra ut. Nu när vi nästan bott här i en månad så börjar hon möblera om. Alla möbler dras från väggarna o  in till mitten av rummet. Är väldigt glad att hon låtit min säng stå kvar i sovrummet (hon har redan gömt min vardagsrumms säng!). Så nu ligger ja längs väggen bakom ena hyllan. Matte påstor att ja tjurar o vem skulle inte tjura när ens säng har blivit kidnappad. O ja är förvirrad, hur många hem har ja? Ett, två eller tre? Vi sov 2 veckor i Örebro o sen åkte vi hem till stormatte i fredags o sov där till söndagen. Vi passade även på att besöka storhusse några timmar.

Är det vanligt att man inte kan koppla av under den tiden? Ja var överlycklig när ja träffade stormatte o mellan/lillmatte, ja skrek av lycka när ja träffade dem!! Sen efter det hade ja svårt att lägga mig ned utan o att pipa titt som tätt. Men så fort vi kom till Örebro gick ja o la mig. Är det ja som är skum eller är det normalt?

Imorgon ska vi få besök, typ halv 8. Det är tapetserarna som ska kolla in våran lägenhet samt lämna en tapetbok till matte så att hon kan välja sina tapeter.

Min trädgård!! Som måste få gräsmattan klippt.

Den här veckan ska matte o ja kolla upp den andra brukshundklubben. Se om den är "bättre" än den första. O vi måste träna så att vi kan visa vår bästa sida den 12 november o den 20 november.

Matte tar över:
Ja hoppas bara vi ska ha tillgång till bil. Jeppe ska besiktas den 1 november o ja är orolig för alla 2:or han kommer få. Ja vill verkligen ha en ny bil, då ja inte litar på Jeppe, man vet aldrig när han ska tappa en bildel eller om han ens vill starta. Men när han väl funkar som han ska så är han min älskling bil. O det är ju så, även om ja köper en 2011 bil så betyder det inte att den håller sig hel. Det finns en bil hos mamma, döpt den till Kangaru, o han kostar 15000 o är jätte fin. Bra med plats till Sasha o den känns kortare samt högre. Om ja hade pengar så skulle ja lätt köpa den.

Måste ställa mig i duschen, vill väl se lite fräsh när tapetserarna kommer imorgon. Måste passa på innan det blir försent, vill ju inte störa grannarna. När mina tapeter kommer upp så ska ja fota en massa så att alla får se hur min lägenhet ser ut! För ja vet ju att alla är jätte nyfikna eller hur!!!!

Kram på er alla!// Malin o Sasha