Ja visste det!!!!

Tobi är Obito!!!!! Nu så är frågan bara VARFÖR???
Ja, får ja nog vänta med att få reda på ;)
 
Snart så börjra min tvätt tid, där imellan ska jag åka och köpa tandkräm. Hatar när jag inte kan borsta mina tänder.
Tror att ja ska försöka göra denna dag till en städar dag. Får ju besök på måndag. Hihi Sasha kommer hem och har jag tur så följer både mamma och Mia med upp XD
 
Kram till er alla!! Malin

Hem, hem, hem...

Ja vill hem nu!! Hemlängtan och familjelängtan, such, att vara borta 3månader är jobbigt!!!!!!
Vill hem nu, sova på soffan och träffa familjen. Saknar dem så mycket!!!!
 
Kommer att bli kul att träffa den kvinnligahälften på söndag, men pappa hinner åka utomlands innan jag kommer hem och mormor träffar jag inte fören efter den 12 :(
Jobbig alltså!!!
 
Sen så har vi katterna, har sådana skuldekänslor för att de ska åka tillbaka till sitt föra jourhem. Gunnar är 14 år, han förtjänar ett livslångt hem typ nu, inte skeppas fram och tillbaka mellan olika jourhem. Samma med Busekotten som tar sådan lång tid på sig att bli modig.
Tänk om Gunnar inte hittar ett hem innan han går vidare? Kommer han få spändera sina sista år i livet som jourkatt? Kommer de aldrig få vara någons husdjur igen? Någon som älskar dem av hela sitt hjärta, som spänderar 1000tals kronor för att skäma bort dem. Jag älskar dem, men inte helhjärtat då det hela tiden funnits en spärr där,
- De kommer snart att lämna mig, jag kan inte bli för fäst vid dem.
 
Men det faktiskt ont, tänk er hur de kommer att må när de tvingas in i burar igen för att sedan lämnas hos någora människor som de bara känner igen lite vagt. Sen så vet man ju inte hur jourhemmet funkar, de var ju tvugna att jobba borta över sommaren och kunde inte ta med katterna. Kommer det bli likadant till julen?

Kommer Gunnar och Busekotten få flytta 4 ggr om året i flera år? Tänk om de inte kommer få en egen familj igen, känner nästan för att gråta när jag tänker på det.
När Gunnar ligger så nära han kan i sängen och spinner och Busekotten som lägger sig vid huvudet och spinner, det gör ont i själen när man tänker på att de kanske aldrig kommer få ett eget hem igen.
 
Men detta har iallafall fått mig att tänka till, när jag väl skaffar katt så ska de komma från katthem. Tar de äldsta och de som bott längst på hemmet. Kattunge kan vänta, gamlingarna vill ha hem också.
 
Undar om ni förstår vad jag skriver? Har ni någonsin sätt blicken ett djur ger dig när de känner sig föråda?
Blicken Sasha gav mig när jag lämnade kvar henne hos pappa, hon kände på sig att vi inte skulle ses på en lång tid. Blicken som säger - Varför överger du mig?
Den blicken skär i hjärtat. O jag tror nog att jag kommer få samma blick av pojkarna när de sitter i sina burar :(
Tur att Lellan o P kommer upp med Sasha samma dag, då hinner jag inte tänka på det så mycket... Önskar att alla djur hade ett eget, bra och förevigt hem, att ingen av dem var oönskade eller övergivna.
 
Nej, nu måste jag sluta för annars så far tankarna runt och jag börjar säkert gråta.
Jag får hitta på något roligt att skriva om istället.
Som ni ser så är hösten på väg och med den julen :D
Så jag har börjat tänka på hur jag ska julpynta, om granen ska stå på samma ställe som i fjol, halmhjärtats placering och ska jag köpa en krans att hänga på dörren, eller är risken för stor att den blir stulen, ska jag köpa julstakar i ullared eller i mataffär, ska jag köpa mera glitter eller kanske gardiner!! Köpa julmössa till Sasha så att vi kan matcha ;D
 
Sen då, när ska man pynta? Hemma på min gata så pyntar man granen en vecka före, men när man åker hem en vecka före och när man vill njuta av pynten så länge som möjligt, kan man pynta den 1-2 advent? Eller?
Sen, va ska jag köpa för klappar? Vad vill mina älsklingar ha?
 
Nu ska jag surfa på ullareds hemsida och se om det står när de pyntar inför julen.
 
Kram Malin

:)

Jag har ganska livlig fantasi, det vet jag. Men ser ni vad jag ser?
Jag gillar tanken att de tittar ned och vakar över oss. O att de ibland skickar små meddelanden till oss <3
 
Ser ni vad jag ser?
 
Jag ser någon som vinkar åt mig ^^
 
En hälsning från ovan, vad ser ni?
 
Jag ser tecken i livet, vad ser ni?
Malin