O_O hallo!!

Nu så har Sasha börjat löpa, äntligen!! Har väntat sen början av månaden.
Hur är vädret där ni är? Här har det regnat halva dagen och nästan all snö är borta, där emot så är gatorna fulla med is o vatten. Men igår, strålande solsken, 14 grader i solen och nästan så att jag ville gå runt i t-shirt. Underbart!! Synd att ja spenderade halva dagen i skolan.


Har inte hänt så mycket här uppe. Ja kan väl erkänna att ja börjar känna mig knäpp på HSA-a, jag fattar inte VARFÖR ja ska lära mig dessa saker?!! Visst så är ja lite naiv, men jag trodde att när ja skulle utbilda mig till läkarsekreterare så skulle man mera lära sig dator, skriva dokument, remiser och mera sekteterarsaker.
Fattar inte varför vi har spenderar halva terminen med att lära oss om Organisation och ledarskap, eller ekonomi, budget osv. Känns inte som det är något som vi kommer att arbeta med. Men va vet ja?

Funderar på att skaffa en massa saker, rollerblades, cyckel, kattunge, hundvalp. Men de två sist nämda får väl vänta ett tag. Men de två första, jag vill göra som Ceasar Millan o rasta Sasha, då ja är väldigt långsam och tjurar ihop när Sasha vill gå snabbare (vilket får mig att gå långsamare) så tänkte ja att hon kunde få springa sig trött medans ja blir "med dragen" ;)
Men ja ska väl först kolla hur mycket pengar ja har kvar efter räkningar, mat, lån osv. Sen så våre det väl bra om ja kollade beg. cyklar. Vet att ja åker förbi ett ställe som säljer beg. cyklar och att det finns ett ställe nere i Viken. Sen så måste ja hitta ett bra ställe att test cykla med Sasha, eller test cykla med mig själv. Bryr mig inte vad folk säger, man kan visst glöma bort hur man cyklar. O ja måste köpa en hjälm också!!! Måste vara rädd om de få hjärnceller än har!!!!


http://1.bp.blogspot.com/_cGR9pz9eT5E/S8m9qKjhtHI/AAAAAAAAAFM/iUfNMEXDRhk/s1600/RollerbladeCrossfire4D+(1).jpg

Men om ja skaffar rollerblades, hur ska ja kunna hålla balansen? Ja har väldigt dålig balans ska ni veta, klarar av typ 1.5cm klack och om ja skulle bli ombed av polisen att gå på en rak linje så finns det en chans att ja skulle ramla åt sidan :)

Men cykel, en trehjuling skulle sitta fint, har sätt en röd fin en vid min ICA. Det är en äldre dam som äger den, men jag har inte frågat vart hon köpt den. Verkar så händigt, man behöver inte ha någon balans och tjafsar Sasha så kan man putta till henne med bakhjulet. O en cykel är lättare att stoppa också. Kom ihåg va Sandra skrev när hon åkte rollerblades ner för hennes backe och fick slänga sig ned för att lyckas få stopp på sig själv.


http://malmo-stad.annonsera.se/ny-billig-trehjuling-f%C3%B6r-vuxna-med-24%22-151712.html

Men 7000 för en cykel? Mjä, skulle inte tro det. Då köper ja hellre än beg. o sätter stödhjul på;)

Har fortfarande svårt att somna och att gå upp på morgonen. Kan gå o lägga mig runt 23 eller tidigare och ja somnar ändå inte fören två - halv tre. Jätte jobbigt när ja måste gå upp tidigt!!! ta imorgon tex, ja ska tvätta kl 10 o ja brukar gå upp då. Så när ja väl kommer hem nästa torsdag så ska ja testa mina piller. Kanske ta dem vid 22 och hoppas att de inte börjar värka dagen efter. Vilket de gjorde vid nyårsafton. Hade tidigare varit vaken långt in på natten men på nyårsnatten ville ja gå o lägga mig vid 17tiden. Det var en jobbig dag/natt!!!!!

Ska väl snart gå o lägga mig, släppa ut Sasha en sista gång (om hon vågar, något smällde just utanför) och kanske drömma om cyklar o rollerblades. Kanske få någon vision om vilken av dem ja ska köpa.
Drömmde att ja var med i Scooby Doo gänget igår, ja var en fegis som Shaggy o Scooby. Fattar precis hur de kände!! Fick nästan panik när monstrena tittade på mig;)
Thias, är det du som styr mina drömmar nu förtiden?

Kram på er alla!!! //Malin

^^ Zzzz

Att man kan bli så trött efter att ha varit ute o gått i en o halv timma, även sasha ligger o sover. Att lite frisk luft kan göra en så trött.Ja är klar med omtentan o hoppas att ni alla håller tummarna att ja fick minst 14 poäng!!! Inte 13 som ja fick förra gången. Hade massa planer för idag, har bara lite svårt att börja! Det är min stora svaghet, att komma igång, när ja väl gör saken så går det snabbt o smidigt. Men att få ändan ur vagnen, det är där problemet ligger.
Ja har ju en 24 timmars parkering så oftast efter att ja mortionerat Sasha brukar ja ta en tur med DON också (Om ja inte åker i väg med Sasha någonstans såklart)
Idag valde ja att utforska grannsamhället. Så snart kommer väl en varning på tv om en vinröd hyundai som smyger runt o spanar på hus. Men det finns massa fina hus, ja såg ett jätte vackert vit hus bakom en häck. Men ja kunde inte stanna o titta då en kvinna kom gående på gångbanan :(

Vet ni va vi träffa när vi var ute på promenad (något som fick Sasha att nästan flippa ut), en gran danois!!! Då ja fortfarnade inte lärt mig "hantera" Sasha när vi möter andra hundar, speciellt inte stora hundar (som dessutom var lös, men lydig), så gick vi upp i skogen. Men ja känner mig så mesig!!! Ja vet ju att Sasha inte skulle göra något dumt, men då hon inte reagerar som en "vanlig" hund så vet ja ju inte hur den andra kommer reagera. Om det varit på en stor stig så skulle ja inte klivit undan. Men detta var en stig på mindre än 1,5m.
Men han var fin!!!!!

Nu ska ja laga mat för annars så får ja ont i huvudet!!

Kram på er alla!!!// Malin

:D

Läget alla jyckar!!
Stormatte har gett mig en ny säng!! Med kanter som ja kan vila huvudet på, matte har provlegat och hon tyckte att den var riktigt mysig!! (bilder kommer senare!)
Vet ni hur lite snö vi haft i Örebro? Kan ni gissa!?? Typ fem centimeter, fem cm, man kan inte sladda eller springa så att snön yr i fem cm snö!!! Men här i Ringarum... wow!! MASSA SNÖ!!!! Överallt!!!!Denna jätte kanin fanns på torget i Örebro, ja har aldrig sätt den då matte vägrat ta med mig till "storstan".

I dag fyllde mellan matte år och ja fick följa med och fira. Fick även hjälpa till med att väcka hennes pojkvän som var lite bakfull ;). Ja tyckte att det var skit kul, men han tyckte inte att det var lika kul att bli pussad av mig! Han ska vara glad att ja inte hoppade upp i sängen o sprang över honom!!!

I morgon ska vi åka tillbaka till Örebro, vi har inte ens varit hemma en vecka och nästa gång vi kommer ner är typ den 29 februari :(. En evighet!!! O ja kommer hem på onsdag eftermiddag, vi missar ju cockergruppen!!!! Vi kommer inte kunna träna på evigheter!!!!!
Matte vill ju att ja ska testa på agillity, men nu så är hon inte så säker längre. Hon tyckte i dag att ja verkade lite stel i höger bak (kan även ha berått på att ja legat o sovit i någon timma.), men vi får se hur ja verkar mot sommaren. Kanske är kylan som stör mig.

Matte är så avis på alla människor som skaffar valpar och kissekatter. Hon vill också skaffa valp eller kattunge. Något litet, fluffigt monster!! Varför måste hon vara så ansvars full? Varför är hon fostrad att tänka innan hon agerar? Matte skulle lika gärna kunna skaffa en valp eller en katt om hon slut tänka på; har ja råd? har ja tid? hur ser min framtid ut? och bla bla bla!!!!!! Ja vill ha en lillasyster eller en lillebror!!!! Någon att leka med när matte är i skolan eller för trött för att leka med mig!!!

Nej, nu så går ja o surar!!
Kram Sasha