Svamel

Gu gissa vad!! Satte på youtube o började nynna på en sång vi sjöng när vi var i Taize och ja hittade den!!! Hii!!Sen hittade ja flera, som manificat mm.
Den här helgen har ja haft besök av min lillasyster Maria o våran kusin Frida. Sasha blev så överlycklig när Mia kom, hon riktigt piper av lycka. Tänk va gla hon kommer bli sen när vi kommer hem till mamma o Lellan på onsdag, då kan vi snacka om att skrika av lycka.

Tillbaka till "släkträffen", vi saknade Lellan!! Hoppas du följer med nästa gång Lellis!!!!
När alla kommit hit åkte vi till affären och handlade mat, fläskfile med pommes, MUMS!!! Sen spenderade vi resten av kvällen framför tv, skrattande o pratande (o gäspande ;P)
Vi kom i säng redan vid 12 (tidigt eller sent, helt upp till dig)

Dagen efter (eller idag) så åkte vi alla till stan, runt 11 tiden. Visste ni att Örebros centrum inte öppnar fören kl 12 på söndagar. KL 12!!!!!!!!!!!!! Till o med Viken öppnar tidigare!!!! Så vi fick sitta på bibban i en timma.
Efter att ha gått runt i några affärer åt vi lunch på subway (Gu va goda mackorna var!!!)
Sen framåt eftermiddagen åkte mina gäster hem och åter igen blev Sasha o ja ensama hemma.


Hm, ja har glömt bort va ja skulle skriva. Troligen inget viktigt. Imorgon kan ja iallafall göra till en Sasha dag, åka till bruksen o träna lydnad, ev bada henne samt köpa öronrengöring då hon är irriterad i höger öra.

KRAM PÅ ER ALLA!!!!!!! Malin

Finbesök

får ja imorgon!! Då kommer både Maria och min kusin Frida på besök.Visste ni att det är ingen som tror på mig när ja säger att Sasha blir 5 i maj. Alla tycker att hon ser ut som en valp (trots sina vita haka). Hon är lika pigg som en 2åring och ja hoppas det håller i sig livet ut:) Min Snuttedull!!
Ja vill ha en till hund, men när ja tittar på blocket, fb och vovvet och ser alla annonser där hundar säljs bara för att ägarna inte har tid (borde ha tänkt på det innan de köpte hunden!!!) får mig att tänka om. Ja har verkligen inte tid för en valp just nu, ja har fullt upp med Sasha. Eller tid har ja, men bara just nu. Just nu har ja inte råd att ha två hunder. (Eller en hund och en katt). Men någon dag, ska ja skaffa en till hund o kanske en katt, vem vet.
Men vilken ras, ska den ha stamtavla, hane/tik? Ja det finns många frågor som måste besvaras, så det är väl bara tur att ja inte har råd med en till just nu antar ja.
En kanin kanske... eller ett marsvin... kanske en boaorm!!! (MYS!!!)


 Första gångerna ja hörde den här tjöt ja som en gris. You'll come back when it's over, no need to say goodby. Vissa låtar går raka vägen till hjärtat!!
(The Call av Regina Spektor)

It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word

And then that word grew louder and louder
'Til it was a battle cry

I'll come back
When you call me
No need to say goodbye

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never
Been this way before

All you can do is try to know
Who your friends are
As you head off to the war

Pick a star on the dark horizon
And follow the light

You'll come back
When it's over
No need to say good bye

You'll come back
When it's over
No need to say good bye

Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget

Let your memories grow stronger and stronger
'Til they're before your eyes

You'll come back
When they call you
No need to say good bye

You'll come back
When they call you
No need to say good bye


Kram på er alla!!! Malin

Krama mig

för jag är en söt kanin!! :D

Idag har ja haft kul!! Vi sket i promenaden runt skogen idag utan hoppade in i bilen och drog iväg. Ja fick även ha på mig fina lila täcke idag!
Vi åkte till Örebro brukshundklubb, men när matte såg att det stod en bil på deras parkering valde hon att stanna på schäferklubbens plan. (Ja är ju en schäfer!)

Det var halt på parkeringen och ja var väldigt glad att bara matte var där, (ja var inte så graciös när ja landade;>) men ja var snabbt uppe och låtsade som inget hänt.
Medans ja gick på upptäcksfärd satte matte upp rutan mitt på plan, svor över att båda apporterna ligger kvar i lillmattes bil och hur hon skulle få mig att vara mera uppmärksam under FF.

Vi värmde upp med ingångar och lite FF, jag var hyfsat uppmärksam, det var bara rutan som lockade en aning. Efter lite tänk så valde matte att hoppa över;
* Hopp (hade inget hinder och det var helt fel underlag!!)
* Apporterna (fel underlag att hoppa och apporterna är i Ringarum)
* Inkallning med stå och ligg (fel underlag, men lite korta, raka ingkallningar fick vi till)

Efter uppvärmningen gjorde vi rutan och matte var jätte glad, första gången sket ja i att matte ropa stop utan fortsatte lite längre. Men de andra gångerna (från alla fyra håll) gick jätte bra. Matte blanda mellan att låta mig stå kvar, ligga kvar samt gå hela gången utan att kalla in mig.

FF gick förvånadesvärt bra, matte stoppade in godis i munnen så min uppmärksamhet var riktad åt rätt håll. Ja var följsam och matte använde klickern så hon lyckades beröma mig vid rätt tillfälle!!

Cockerkärlek!!!

Vi körde även vittring, första gången gick väl inte så bra, men matte tog på sig skulden. Det var längesen vi träna det momentet och matte valde att köra tävlingstil.
Ja fick gå ut tre gånger och det var bara rena turen att jag tog rätt sista gången. Så matte gjorde om det hela men på närmare håll. Det gick super bra (lite synd med allt tuggande tycker matte).

vi gjorde lite små övningar och så fick ja leka lite med min boll. Sen så åkte vi hem igen där matte åter igen fortsatte städa. (Hon är fortfarande inte klar)

Nej nu drar ja!!! Måste få matte i säng så att hon inte ligger kvar hela morgondagen!!

Kram Sasha