Tjabba tjena hallo!!

Läget alla läsare :D
 
Tror nog att jag har minst 3 läsare som tittar in ibland utan att jag måste länka på fb :D :D Ni är alla så varmt välkomna till min tråkiga blogg med massa bla bla inlägg ;)
 
Idag har jag STORhandlat!!! Köpte massa mat som jag hoppas ska räcka ända fram till augustilönen då julilönen kommer gå till räkningar (Ogillar!!)
Jag fyller år snart och om jag våre hemma så skulle det ha kommit en helt hög med släktingar... ok, en moster, mormor, farfar, några kusiner och ev. en "faster/moster". Men flera än som kommer nu, det blir väl mamma, Mia, Lellan, Mormor, Pappa och båda L. Men det stoppar inte mig!! Jag har inhandlat tårtljus (men kommer inte ha en tårta så jag vet inte vart de hamnar), serveter, suggrör och drycken köps längre fram.
Jag ska baka;
Bullar, 3 sorters kakor, chokladbollar, vaniljhjärtan samt rocky roads cupcakes, så jag hoppas att de kommer den 13 juli så att jag hinner att baka den 12. Jag kan ju baka den 11 men då har jag jobbat 5 dagar då jag börjat kl 5 på morgonen så jag kan tänka mig att den 11 (samt 12) kommer jag sova stående ;)
 
Nu sitter jag ute på balkongen och njuter, visst så har itne solen kommit fram bakom träden än, men det är endå 20+ och även vinden är varm ^^
Jag har packat upp all mat och valt att äta kycklingben till kvällsmat och jag funderar på vad jag ska laga för mat imorgon eller om det räcker med mackor (jobbar ju bara 6 timmar), jag kommer ju ändå bli hungrig framåt kvällen.
 
Har även tänkt att ta ett bad och jag måste diska...
Varför sitter jag framför datan? Jag har ju massa att göra!! Måste även klippa gräset (måste först klippa med häcksaxen för gräset är för högt så det går inte att klippa) hör av mig framåt kväll om hur mycket ja hunnit med!!
Jag och älskade (gravida) syster Mia <3
 
Kram

Ogilla skarpt!!!

Skrev ett jätte långt inlägg om hur dagen varit och så helt plötsligt slår datan slint och jag blir urloggad!! Jag har ingen ork att skriva om allt, men jag ska väl försöka. Jag brukar ju få ihop ganska mycket när jag väl börjar skriva.
 
Idag fick jag besök av mamma, Lellan, L och min älskade Snuttedull!!!! Det var underbart att få krama och pussa på Sasha och hon var lika glad hon.
Vi åkte till Ikea och jag stanna kvar utanför med Sasha och gosade. Vi tränade lite lydnad och satte sen på gräset och njöt av varandras sällskap.
Sen åt vi på Max och jag lyckades, utan mammas vetskap, smussla ner några nuggets till Sasha :D
Efter det blev det ett besök i en billighets affär som Lellan blev förälskad i och även mamma hittade en massa grejor hon ville ha. Jag köpte en del saker till min födelsedag, ska försöka mig på att göra cupcakes samt, om jag får receptet, rulltårtan med smör i som Lorna gör. Den är SJUKT GOD!!!!!
 
Vi stanna till vid godisbutiken och sen åkte vi hem och fikade. Kladdkaka med mandel i, smakade inte så mycket (kan bero på att jag är täppt i nästan :D) men vi gillade den.
 
Hur gick det med katterna då, jag hade stängt in dem i vardagsrummet med hjälp av kompostgaller, men så fort vi lämnade lägenheten smet de ut och välte blommor och busade. Men varje gång vi kom in igen så var de tillbaka inne i vardagsrummet. Dessa rackare^^
Sasha uppförde sig som hon brukade, pep och ville in till dem och mina pojkar gömde sig längst in i vardagsrummet och vägra komma fram för att hälsa på familjen.
Vi får se hur det går sen när Sasha kommer hem på heltid.
 
Nej, nu orkar jag inte skriva mer! Kommer inte ens ihåg vad jag skrev förra gången.
Förutom att i december kommer denna lilla krabat göra mig till moster <3 <3 <3
 
Kram på er alla!!! Malin