Nedräkning

Om 4 dagar åker jag hem till Örebro utan Sasha );
Det gör redan ont i hjärtat, tänk hur jag kommer må när jag kommit hem och kommer ifull med att jag kanske inte kommer att träffa henne fören om 3månader. Herregud varför måsta jag jobba!!!!!!??

Min älskade Snuttedull <3<3

Hon kommer ju få det jätte bra hos Lellan och mamma. Det är ju jag som lider av att lämna kvar henne, snyft!!! Gu va jobbit det kommer att bli!! Tyck synd om mig!!!!!!

Min älskling!!!!!

Jaha, "mina" katter kommer nästa torsdag och undrar om de är bereda på vad jag kommer utsätta dem för. Kramar, gull och pussar. Suck, de kommer blir så traumatiserade hos mig.

Gunnar och Buskotten, deras ägare hamnade på ett äldreboende och där fick inte katterna följa med och jourhemmet de bodde på flytta till Stockholm.
Jag ville börja som jourhem i höst då jag jobbar i sommar );. Men jag fick förfrågan om att få katter i juni (då jag jobbar 4 dagar i veckan), jag tänkte ok, varför inte.
Men  hon som är min kontaktperson visste inte riktigt om detta, hon ville helst ha katterna i ett hem tills de får ett riktigt hem. Så jag ska försöka göra mitt bästa för att kunna ta hand om dem tills de hittar deras plats.

Jag hoppas att de kommer hitta ett hem, tills dess kommer jag älska dem och ta bra hand om dem!!

Bilder och information om kissarna kommer!!

Kram och snyft//Malin

Jag stirrar på dig O_O

Matte älskar att tortera mig!! Bara för att jag inte kan låta bli att slicka på mitt sår


så har matte bandagerat om mig... Jag är INTE glad! Matte säger att jag ska vara glad att jag slipper tratten (har förlagt den, ingen aning om vart den kan vara. :S)
Men jag gillar det ändå inte! Så det så!!!!
Imorgon ska matte ringa veten, om de inte tycker att jag behöver åka in så vill matte få tips om någon bra bedövnings/klihämmande kräm. Men matte är ju så krånglig. Hon vill också att de ska ta en titt på mina inåtväxtra bröstvårtor. Den ena blir väldigt skitig och är svår att få ren.
Inte lätt att vara en "sjukling". Men i förövrigt mår jag bra!!!!

Matte där emot tittar på Bondi vet, först var det en hund som blev påkörd och skrek av smärta (Hon klarade sig :D). Matte var nära till tårar och nu så är det kanske avlivning på gång, vi får se hur hon hanterar det.
Ligger och ger henne onda ögat, hon måste ju veta vad jag tycker om mitt "fina" bandage.

Moff moff på er//Sasha

Reaktion på fästing kanske?

Matte muttrar något om ett veterinärbesök på måndag (om de kan ta emot oss).
Bara för att jag har ett "sår", två ev tre fistlar på baken. Hon överdriver, bara för att jag är segare än vanligt (det är 40grader och jag är som vanligt när vi går på promenad) och hon tycker att jag är lite stel.

Så här är det, jag ser något litet (ett sår) kollar upp på internet och plötsligt så lider Sasha av cancer, våteksem eller borelia. Det kan aldrig vara något litet och enkelt, nej! Alltid det värsta och största som jag kan hitta.
O när jag hittar ett fel så ser jag miljoner andra symtomer som egentligen inte är där. Utan jag "hittar" sådana som passar in på sjukdomen jag tittar på.
Det är faktiskt väldigt jobbigt att alltid känna så. Svarar inte familjen när man ringer så har det genast hänt något. Man tänker inte längre - H*n har glömt telefonen. H*n är nog på toa. H*n hann inte svara.
Utan det är, kört av vägen, blivit överfallen. Jobbit!!! O när det ringer någon vid "fel" tidpunkt, tex. mamma ringer förmiddag när hon annars ringer kväll, så är hjärtat i halsen och man tänker genast - Vad har hänt?!!
Väldigt jobbit!!!!!!!

Jag tog över bloggen igen... det börjar bli en vana. Sasha börjar och jag tar över. Stackars liten, får aldrig prata ut om sina problem ;)
Men jag har också saker jag vill prata om. På onsdag har jag prov i termiologi. Kan ni översätta detta till svenska?
Fracturae brachii (flera benbrott i armen)
Fissura linguae (sprickor på tungan)
Sådant ska jag lära mig. Jag tror fissura är sprickor, annars så kan det vara reptura. Hm, kanske ska fortsätta plugga.

Gör du det matte så kan jag fortsätta skriva. Fast de flesta har väl tröttnat efter att ha läst ditt!
Jag har ju faktiskt inte så mycket att skriva om. Jag har fått en egen hemsida, den är jätte fin! Med info om mig och matte. Titta in på den vet jag!!
http://hundidiot.minhundsida.com/startsida
Min hemsida!!

Moff moff på er alla!! Sasha