O_o

Lellan bloggar inte. Varför bloggar inte Lellan?! Lellan bloggar ju så bra, blogg Lellan!! Blogga!!!
Skaffa ny blogg om den du har inte sammarbetar!!
Blogg Lellan <3
 
Jag har varit ute på Marieberg och handlat julklappar mm. Skulle även köpa byxor till mig på Klädjätten och det är så roligt att deras Big size inte är större än 46 i storlek. Hittar inga byxor där som passar, sen så har stuprören kommit tillbaka. Hatar att ha åtsittande kläder!!!!! Synd att klädladan stängt, de brukar ha byxor i min storlek. Eller Ullared, dit vill jag med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hitta även, som ni ser på facebook, kort kort för små tjejer i storlek 50cl (alltså för barn som är ca 1 månad gammal) Normalt eller hur!!! Fan, inte en chans att min dotter skulle få ha något sådant på sig. Inte ens när hon är 18, mamma Malin skulle lägga fram kläder till sina barn tills de är 60 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Nu är jag i alla fall hemma och håller på att städa...... plockar undan............. Ok, jag sitter framför datan. Men jag har lagt disken i blöt, tänkt tanken på att ringa pappa/mamma och fråga vad ugnen ska stå på när man gör skinka. Jag har plockat lite i "medicinskåpet" och kastat lite papper. Så jag har i alla fall börjat!!!!!
 
När som helst kan min syster....... födas. Jag är så glad och spänd, en liten bebis i familjen!!! O jag kommer inte få träffa den fören till jul :( för jag hoppas verkligen för Mias kropps skull att hon inte behöver gå över tiden. Hon är redan så rund och svullen. Men det är så kul att se för att hon njuter verkligen varje minut av det. Visst suckar hon ibland och orkar inte gå lika långt som vanligt. Men hon tar allt med ett leende och smeker sin boll med kärlek i ögonen!!!!!
 
Nej men nu måste jag ju städa ........ yay!! Men då får jag upp en massa julsaker, så det är värt det!!!!!!!!!!!!!!!1
 
 
Lellan, blogga blogga blogga!!!!!
 
Kram
Malin

Skumma drömmar...

har jag haft i natt. Eller en skum dröm, men det är den ända jag kommer ihåg ;)
Jag var hemma hos pappa och Lellan åkte iväg med Simon (Ja, Mias Simon) och Mia var inte så glad över detta. Sen så åkte jag, Mia och Pontus till Örebro, Mia körde och hon åkte över Börrum. Efter vi åkt förbi skolan så kom det ut någon ifrån skogen (det var mörkt och han var strålande vit). Han viftade med händerna och såg skräckslagen ut. Det var snö ute och han halkade och försvann in i skogen igen. När vi väl kom dit så såg vi att han fick stryck av ett helt gäng. Vi fortsatte köra men jag försökte ringa 112. Det gick inte så bra då min touchscreén inte fungerar när jag drömmer. Jag försökte slå 112, fick då allt från 119, 211, 999 mm men aldrig 112.
 
Efter en stund kom vi till en större väg då Mia och Pontus säger något liknande:
- Nej ursch. Stackars henne.
- Ja, precis så hade det hänt med Mimmi.
 
Jag ser sen att det ligger en blåklädd kvinna längs vägkanten. Hon är uppenbart död och jag säger:
- Den här gången får du ringa polisen Pontus.
 
Plötsligt har jag Mia i baksätet då lampan över dörren irriterar henne, den lös inte som hon vill. Nu kör ingen bilen, men det gick bra ändå. Tror att jag fick ta över där. Det skulle kunna förklar hur vi plötsligt var uppe i skogen och bland en massa hästar. Ett brinnande stall fanns det också och då vi inte ville vara i vägen gick vi där ifrån.
 
När vi kommit en bit hittar någon (nu vet jag inte äns om jag är en i gänget eller bara en åskådare), ett träd med ett x antal lik runt om och invuxna i trädet.
 
Nästa stund är vi hos några människor som låter oss stanna där ett tag. Men när vi är där så kommer polisen och vill prata med de, något om liken vi hitta. Vi gick och gömde oss i rummet intill och planerade att hoppa ut genom fönstret och springa. Men först så skulle vi säga hej till polisen. (Smart eller hur!!) Så vi fick åka iväg i polisbilen. Tror de skulle köra hem oss.
 
Men så klart stannade vi någonstans och fika. Vi gick iväg en bit och pratade. Sen så satte sig Mia, Pontus och jag tror Lellan sig vid ett träd med en sjö i bakgrunden. Plötsligt sätter någon av dem en hand på en hand som sticker ut från trädet. Alla tre vrålskricker och skricker ännu högre när de ser antalet lik som ligger inbäddade i trädet.
 
Polisen, samt polishundar, kommer rusande och vi visste att vi var illa ute. Hittat tillsammans med en massa lik (igen). Hade bara turen att i samma veva dök en hel utter familj upp ur vattnet och sprang över de som satt vid trädet. Nu skrek de igen och rusa undan. Tack vare uttrarna så gömdes liken under löven och polisen trodde att det var därför de skrek. Sen så hittade hundarna liken och jag vaknade.
 
Så såg min natt ut ;) hur såg eran ut?!
 
Idag åkte jag (med buss) till Ica och handlade. Jag köpte adventsljusstakar, pepparkaksdeg, NonStop :P till mitt pepparkakshus, mera klet och höstlöv till den. Hyasinter inköptes och mossa til ljusen och blommorna. Hihi ser fram emot nästa helg då det blir julmarknad och julpyntning (och städning... yay)
 
Kram på er alla!!
Malin

:(

Jaha, äntligen fått svar på tenta 1 på HSA. Fick inte godkänt så måste jag GÖRA OM HELA JÄVLA SKITEN!!!!!! Aaaa, hatar verkligen HSA!!!! Suck, nu så måste man hålla på med den också samtidigt som man håller på med delkurs 2 (en stor rapport och en hemtenta... piss)
Jag hatar verkligen denna kurs!!!!!
 
Alla på akuten håller med :D de förstår inte varför vi håler på med HSA, den handlar inte alls om utbildningen eller yrket. Synd är att det inte spelar någon roll, jag måste ändå fortsätta gå kursen för att kunna få jobb. Spelar ingen roll hur många som håller med mig om att HSA suger!!!!
BLÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kram på er!
Malin