Tjena!

Imorgon gäller det, 3:de gången gillt liksom!!!
Imorgon ska vi tävla våran tredje rallylydnadstävling. Denna gång på hemmaplan, Söderköping. Det kommer bli jätte kul, men dessvärre löper Sasha så vi kan inte komma för tidigt (jag ville se Nancy och Rakel tävla ju), men hon tävlar i första gruppen och jag är sist ut på plan. Min banvandring är kl 9.50 och då har hon redan tävlat klart. Men prisutdelningen är inte förrän alla är klara så jag hinner träffa dem <3.
 
Men... så klart så är inte allt lätt. Jag har inte skrivit ut mitt medlemsbevis fören nu (pappa skrev ut den) och jag glömde såklart kvar den hemma hos mamma :/
Så jag måste gå upp extra tidigt imorgon för att hämta detta papper :( snacka om att jag inte är bensinmedvetande...
 
Håll tummarna för oss!!!!
 
Kram på er alla!!
Malin
 

:D

Tack Lellan!!!!
Jag stickar, dock bara halsdukar (och en mössa) men mer än det kan jag inte.
Våran kusin F är också bra på att måla, hon är till och med bättre än mig. Har ni sätt några av hennes bilder? Hon har skills!!!
Jag antar att den konstnärliga linjen finns i hela familjen. Du och Mia är jätte bra med ord. Jag älskar att läsa era bloggar. Och dina bilder Lellan, underbara <3 <3
 
idag var det min näst sista arbetsdag och jag var tvungen att säga adjö till tjejerna.
För på söndag jobbar jag med chefen och Y (som hoppar in pga semester) så idag var det sista gången jag jobbade med tjejerna.
Så jag fick en present :D :D :D
 
Visst är den fin!!! Den kommer få en hedersplats i nya lägenheten <3
 
M, min arbetskamrat över sommaren, har fått sin son. Hoppas att jag hinner se honom innan jag flyttar.
 
Imorgon så är det kanske hästutställning på Karlsund. Är inte säker och kommer nog inte bli säker fören jag kommit på plats. Men jag hoppas verkligen att det är imorgon, tar med mig kameran och ska fota dem alla!!!
 
På måndag kommer jag träffa Jessica, jag ska hjälpa henne med skolarbete. Hon kommer även hit nästa måndag för plugg. Jag är ju ändå här när min lägenhet blir städad.
 
Nej, nu ska jag baka c-bollar och sen lägga mig i badet.
 
Kram på er alla!
Malin