Dumma....

Jag har gått ner i vikt :) och jag har idag kommit i full med varför. Jag har nämligen inte gjort något nytt, typ slutat dricka läsk, äta godis eller ökat motionen. Trots detta har jag gått ner i vikt.
Men nu vet jag :)
Det är stress :/. De senaste månaderna har Sasha blivit inlagd 2 gånger och fått återfall ytterligare 2 gånger. Så fort Sasha matvägrar så blir jag hysterisk och medveten om hennes minsta rörelse.
Det är jobbigt! Jag kan inte slappna av liksom.
 
Sen julafton har hon spytt 2-3 gånger och igår så matvägrade hon. Det var först vid 18-tiden som hon äntligen åt. Så igår fick hon i sig 2 dl mat jämfört med hennes vanliga 7.
Nu idag så vägrar hon också äta och jag blir hel knäpp!!
Visst är det bra att hon inte äter när hon mår dåligt. Hon känner väl på sig att magen inte är som den ska och då så äter hon inte. Däremot dricker hon!
Men jag blir ändå orolig!!!!!
Och då så fryser jag och då hon är så här så har jag svårt att sova vilket leder till att jag fryser ändå mera :(.
Lilla Snuttedull, vad är det för fel på dig!? Varför säger din mage ifrån?
 
Nej, nu har jag skrivit av mig :) Ska snart ut och borsta vovven då hon har börjat fälla nu.
 
Kram på er alla!!
Malin

Bio :D

Jag och min kompis sen 20 år tillbaka gick på bio igår. Vi så på Hobbit och innan dess gick vi runt några timmar och bara prata.
Det var mysigt och filmen var bra. Är fortfarande småkär i Kili :) 
Han är bra snygg ;) Kolla blicken bara!!!
Dock är Kili snyggare än han som spelar figuren.
Men det innebär att Kili är säker, han finns ju inte och jag kommer aldrig att springa på honom :D
 
Så jag var ledig i helgen och förutom bion har ja inte gjort så mycket. Vi har pyntat hos pappa och jag hittade den perfekta granen bara 100 m från huset. Den är liten och rund, precis som jag!!!!!!
Så... om granen är perfekt, innebär inte det att ja är perfekt?
Ja, jo det är nog så. Jag är prefekt :).
 
Jag jobbar kväll imorgon så jag måste ge mig av och trängas med  resten av Sverige som inte hunnit köpa klart sina klappar imorgon förmiddag. Jag ser inte riktigt fram emot det... :S
Men det betyder att ja har massa att slå in när jag kommer hem från jobbet. Men jag har inte riktigt bestämt mig för när jag ska ge mina klappar. Jag är inte ledig fören på fredag. Orkar de vänta så länge? Ja, de har ju inget val, mitt ord är lag ;).
 
Detta blogginlägg ska läggas ut, har flera gånger den senaste tiden börjat skriva inlägg men tappar lusten och stänger av datan innan delning.
Men inte denna gång!!!
 
 
Kram på er alla!!
Malin