Veckan som gått (+ helgen)

Jag har haft jätte kul den här helgen!!!
Lördagen började med att vi skulle tävla i Sörping. Dessvärre så löpte hon fortfarande och vi kunde inte ställa upp. Men så klart åkte jag dit för att heja på folk. För vissa var detta debuten och då måste man komma och heja!!!!
 
(Då min bil är dum så har jag fått privatchufför, pappa körde in mig till Sörping och Lellan hämtade mig.)
 
Sen så var det bara att åka hem för att göra sig iordning för Ingelas födelsedagsfest.
Lellan var underbar och hjälpte mig med allt (trots hon ansåg att jag snart borde lära mig att göra allt på egen hand :D)
Så hon plattade mitt hår, det blev typ 4 cm längre, och sen så sminkade hon mig.
Lellan är väldigt duktig!!!!!
Visst är jag söt <3
 
Festen var jätterolig och det var mega kul att träffa alla kompisar igen!!
Önskar att jag kunde träffa dem oftare. Inte lätt när man bor 16 mil bort.
 
Söndagen var slappar dag.
Måndag var stickardag med mormor!
Tisdag bestod av en promenad och fika med L och S.
Onsdag skulle jag ha gått på kurs med Cockergruppen, men pga all snö så blev den inställd (grät nästan när jag fick smset).
Så, då kursen var inställd så var det tänkt att jag skulle åka in till tåget i samma veva som mamma skulle till Sörping. Men då inga vägar var plogade (inkl E22an) och snorhalt så vände vi hem igen.
Jag pratade med pappa och berättade att jag var insöad och han blev förvånad. Han hade varit i Hallsberg och var påväg hem och han hade inte sätt en snöflinga.
Han sa att han kunde köra in mig till stan och jag hoppade genast på.
När man kom till sörping så tittade solen fram medans i Ringarum hade det kommit 20 cm nysnö.
Jag kom då såklart in till Örebro och det var nästan sommar ;) knappt någon snö och solsken.
Torsdag bestod av en tenta som kändes jättebra, och som alla vet så gick det då alltså åt skogen!!!!
När jag skulle hem så fick jag välja mellan att vänta 17 min och betala 300+, vilket inte gick då jag endast hade 200kr, eller ett tåg som skulle gå typ 14:30 och betala något under 200 kr. Men då var jag så anti :P för att det inte gick något tåg vi 13 tiden. Så jag frågade om något annat gick.
Swebus fick jag då som svar, 169 kr skulle det gå på och den bussen går raka spåret (typ) till norrköping. Jag tog den!!!! Det var så skönt!! Jag kunde ta av mig jackan och sova utan att behöva oroa mig för att missa mitt stopp. Nästa gång jag ska åka upp så tar jag bussen, vägrar sj!!!!!!!!!!!!!!!
Fredag slappar dag.
Lördag åkte vi in till stan jag och Lellan för att hämta Mia och väldens bästa systerdotter <3 för en rundtur på Ingelsta. Men lillfisen låg och sov så fick fick spendera någon halvtimma i lägenheten.
När vi var på stan så bärde jag på Filippa tills jag fick ont i ryggen, hon är ju så underbar, varm och luktar så gott. När hon lutade sig bakåt så att hennes huvud låg mot min kind så blev jag så kär. Hon är så otroligt underbar denna flicka och när hon ler, hjärtat smälter!!! Hon log åt mig :D :D :D!!!!!!!
LOVE HER!!!!!!
<3 <3
 
Nu drar jag!!
Kram
Malin

:D

Tjena!
Läget allesammans?
Jag har haft en bra dag, en bra vecka faktiskt.
Helgen som var skulle jag ha tävlat på lördagen men då Sasha fortfarande löpte så fick vi hoppa över den. Såklart åkte jag och hejade på, det var några som debuterade ju.
Sen på kvällen var det fest!!!
Ingela fyllde X0 år och jag var inbjuden!!
Visst är jag fin!! Lellan hjälpte mig, hon plattade mitt hår och sminkade mig. Visst är hon duktig!!
 
Jag hade jättekul och maten var underbart god!!! Njöt varje sekund och skratta så att jag fick ont i kinderna.
Söndagen var slappardag.
Måndag var stickardag med mormor.
Tisdag promenad (kort i snön) och fika med Lisen och Sonny.
Onsdag, snöstorm, och jag skulle ha åkt till Örebro, men pga snön vände vi tillbaka. Men när pappa kom hem så körde han in mig till stan. Det var tydligen så att snön endast i Ringarum, solen sken i sörping liksom!!!!
Så jag kom fram till Örebro :D
Torsdag, det är idag, och det var dags för tenta. Det känns jättebra vilket betyder att det gick urdåligt!!!!!!
Hem med swebus (första gången och definetift inte den sista), inga stopp där jag var tvungen att gå av och vänta i kylan. Jag tog av mig jackan och använde den som ett täcke. Jag kunde sova utan att oroa mig för att missa min stopp. Underbart!!!!!!!!
När jag väl ska åka upp nästa gång, troligen den 16 maj så ska jag ta Swebus, så avkopplande och rofyllt!
 
Kram på er alla
Malin!!
Ps. Träffade Misefisen och Filippa idag. Filippa log mot mig två gånger (jag skiter i att Mia stod bredvid mig, det var mig Filippa tittade på och LOG!!!!) Ds.
 

Toppen dag!

Torsdag kväll och jag är nöjd med vad jag uträttat.
Lellan och jag åkte iväg till centralbadet för att motionsimma. Vi var i den polen i c.a 1 timma och c.a 40 min i "äventyrsbadet", undrar om man kommer känna något imorgon :D Jag vet att jag kommer vara tröttare i kväll. Det är något som jag ser fram emot. Att få gå och lägga mig trött!!
Misefisen skulle också följa med men älskade Filippa har blivit sjuk och då fick mamma stanna hemma. Och då hon var sjuk så kunde vi inte åka hem till dem för att hälsa på. Har inte sätt Filippa sen vi firade Mias födelsedag. Har inte sätt Filippa på en månad!!!!!
 
När vi väl badat så lämnade Lellan mig hos vårdcentralen Cityhälsan södra så att jag kunde få presentera mig samt få papper påskrivna.
Stället var både större och de hade flera läkarsekreterare än vad jag först trodde. Samanlagt 9 sekreterare var av 6(?) var heltidsanställda. Det satt två stycken nere i receptionen och 6 stycken på övervåningen (2 i varje rum)
De var allesammans väldigt glada att träffa mig och jag kände mig väldigt välkommen!!!
Nu måste jag bara skicka iväg praktikplanen, men det gör jag imorgon.
 
Lellan fick vänta lite längre än planerat på mig, men efteråt åkte vi till Hageby och åt mat på Tacobaren. Vi åt natcho(?) de lux och det var jättegott!!!!
Sen for vi hem för att ta hand om Sasha som varit ensam i 1,5 timma (mamma åkte till jobbet halv 12)
 
Nu:
Sasha ligger och sover på mattan, så även då hon inte fått någon direkt hjärngympa så är hon nöjd med dagen som varit.
 
Ååååå, igår såg jag något!!! När Sasha och jag var ute på sista kissrundan (host*straxinnantolv*host) så såg jag något!!!! Först så reagerade Sasha på att det prasslade i snåret en bit bort. Andra gången hörde jag ljudet och stod och stirra i flera minutrar på busken. Jag skulle ha skitit i det om Sasha inte stirrat lika intensivt på busken. Tillslut ger jag upp och börjar gå tillbaka till lägenheten.
Prassel...
Sasha och jag stannar och stirrar... inget förutom mera prassel... tystnad
Vi börjar röra på oss igen.
Prassel
Nu står vi stilla i 5 minuter.
Plötsligt... en rörelse... en svart skugga rör sig bort från busken
Sasha säger inte ett ljud utan följer skuggan med blicken.
 
En räv? Nej, den är för stor. En varg? Nej, den är för liten... och för mörk, den var liksom HELSVART.
Sen så är den borta.
 
Efter att ha pratat med mamma så har jag nu kommit ifull med att det är snubben i snickeriets hund. Enligt RYKTEN (har alltså inga bevis) så släpper han ut sin hund om nätterna så att h*n får springa fritt i byn.
Hur han vågar göra detta vet jag inte, sen kan det ju vara så att hunden smiter ut. Men jag vet att hunden varit ute på byn förr så man tycker att han borde ha lärt sig.
Dels för att hunden gett sig på andra hundar (en som jag känner till i alla fall) samt om den blir trängd så angriper den (vilket nästan alla hundar gör.)
Det första jag gjorde imorse var att ta med Sasha för att kolla spåren (detta var innan jag prata med mamma) och jag kom ifull med att det inte var varg eller räv, spåren var fel liksom. De spåren jag hittade var en hund och jag kunde (på våran eftermiddagspromenad) att h*n gått runt prästvägen (heter den så?).
H*n har alltså korsat "stora vägen" två gånger, oroar sig inte ägaren? Hunden är svart!!!!! Den syns inte under natten!!!!
Tänk om h*n mötre en människa med hund? Visst, jag har (gissar) fått för mig att hunden är ganska feg, den gick ju inte till angrepp igår. Men den har gett sig på andra hundar och känner den sig trängd så bits den.
Hur fan kan ägaren släppa ut sin hund sådär.
Hoppas att någon hittar h*n och lämnar in den till polisen, ägaren vågar inte hämta den och så hittar den ett nytt hem!!!!
MEN KOM IHÅG, JAG HAR INGA BEVIS. ALLT DETTA ÄR SPEKELATIONER!!!!!!!!!!!!!!!
Och så är det skönt att få skriva av sig ;)
Saknar dig Pärlan <3
 
Kram på er alla!!
Malin