Sjuk och extra jobb.

Tjena allesammans!
Jag har varit sjuk :(, åkte hem förra lördagen någon timma tidigare och sen så blev jag hemmavarande (?) ända till tisdagen. Jag gick tillbaka till jobbet på onsdagen och flexade lite då jag var väldigt trött.
 
Jag har varit grymt "olycklig" över att veta att jag förlorat 2-3 dagars lön tills idag. Jag har nämligen jobbat extra 2 dagar och de dagarna är "beordrad övertid" vilket ger mig typ 1000 kr extra dag om inte mer :D.
Sen så har jag också lite "mertid", vad nu det innebär.
Så jag hoppas att detta kommer synas på nästa lön. Jag har nämligen bara jobbat morgonpass den här månaden. Några helger och någon halvnatt också.
Nej, nu måste jag snart ut med Sasha och sen gå och lägga mig. Börjar 7.30 imorgon och jag tar bussen.
 
 
Kram på er alla!!

Oj...

Det är den 15/2 och detta är mitt första inlägg för i år. Illa, mycket illa.
Men nu så är jag här, både Sasha och jag.
 
Vad har hänt sen senast? Massa och inget. Jag jobbar, jobbar och jobbar. Dessvärre har jag jobbat massa morgonpass så jag får liksom inte mycket ob. Men nästa schema period jobbar jag massa halvnatt :).
 
Sasha har sen i oktober legat inne 3 gånger var av 2 var under helgen. Förutom det har hon åkt in ytterligare 2 gånger och lämnat skitdyra prover.
Senaste inläggningen var den 31 december 2013 och hon har sedan dess mått bra. Hon får specialfoder samt lugnande medel som ska få henne att hanterar nya miljöer på ett bättre sätt.
Än så länge fungerar det, dock har hon gått upp i vikt. Hon klarar nämligen inte av att bli tom i magen (matvägrar och spyr) så hon får mat tidig morgon och innan vi går och lägger oss. Så hon får lite mer än vad hon ska.
 
Jag har en dröm som jag hoppas kommer kunna uppfyllas redan i sommar, eller i början av augusti. Det är skattepengarna som avgör det hela. Men om det går som jag hoppas så kommer jag ta en bussresa till Skottland :)
Titta på slott, leta efter Nessi och gå på Tattoo :) Skottlands militär har en uppvisning och jag vill verkligen gå på den!!!!!
 
 
Kram på er alla!!!
Malin