Tisdag.

Jag har haft det roligt idag.
Första halvan spenderade jag med Maria och Filippa. Vi åkte först hem till dem och strax efter att Filippa vakna från sin middagslur åkte vi tillbaka till Sörping. Där bjöd jag dem på mat, kina restaurangen, och vi prata och hade det mysigt.
Utsikt från E14 södergående (och norrgående såklart :D)
Efter att kört hem Mia och Flippster så åkte jag hem till Louise där vi gick en promenad och grillade korv. Det var jätte mysigt som vanligt. Lite flugit men vi har lika kul varje gång vi ses :D. Det är skönt för Sasha att umgås med andra hundar som förstår sig på henne ;).
 
Nu väntas en veckas jobb, jag har 4 halvnätter och en kväll. Kommer bli väldigt jobbigt, då jag kommer hem typ 3 på söndag morgon och börjar jobba kl 14 igen. Ser inte fram emot det!!!!!
Men om 33 dagar har jag semester, 4 hela veckor!!! Längtar <3.
 
Nej, nu går jag och lägger mig. Sasha har redan intagit sängen och vi måste ut en sväng till. Jag har väntat lite med kvällspromenaden då måsarna har intagit taket igen och de är väldigt aggressiva. Har bara blivit anfallen 2 gånger, en det är bra läskigt.
 
Kram på er alla!!
Malin

Nytt bloggutseende.

Vad tycker ni? Det var mycket lättare att göra om bloggen nu!!
Så vad har hänt med oss sen vi kom hem från Gävle?? Massa och inget :)
Medans vi var i Gävle så rekommenderade våran värd oss att titta på ett hus som tillhörde en Grossishandlare(?). Han hade byggt det som en sommarstuga, jag är jätte nyfiken på hur hans hus såg ut ;)
Det byggdes tydligen i början av 1900-talet.
Fatta en sommarstuga på 4 våningar och nu så står det tomt. Snacka om slöseri, det var jättefint! Och trots att det var tomt så syndes det att det var omhändertaget. Trädgården var fin och det fanns något i alla fönster.
 
Mitt emot fanns hans dotters hus, som också står tomt. Min värd sa att då de var tomma så kunde vi gå upp och kolla närmare. Men det vågade jag inte utan stannade kvar på vägen.
Detta var dotterns hus. Fint eller hur. Jag tror att de är byggda på sent 1900-tal. Kommer inte ihåg riktigt vilket år han sa.
 
Detta var vårat rum i Gävle :)
Sängen var urmysig eller det var täcket och kudden som fick mig att vilja stanna :).
Filten som ligger på golvet är Sashas, jag köpte den på SM:et tillsammans med 2 andra. Den rosa är i bilen, den svart/lila ska ligga på min säng och den på bilden fungerar som matta i sovrummet. Älskar dem!!!!
 
När vi väl åkte hemåt så åkte vi massa små vägar. De var mysigt, hittade 2 små fik att stanna på och den ena hade världens utsikt! Dock gör bilderna det inte rättvist. Men fikat och saften var hemagjord och smakade mums :)

Sen så stannade vi även vid Wiks slott, det mest välbevarade slottet från medeltiden :). Sasha passade även på att svalka sig lite.
 
 
Mamma blev nästan sur när hon fick reda på att jag varit på ett slott utan henne :D. Hihi.
 
 
Kram på er alla!
Malin

Gävle

är sista stoppet innan hemresan.
Resan hit gick bra, den var inte lika tråkig som uppresan. Antagligen på grund av att den var kortare än i fredags :).
Massa vacker natur men alla parkering längst vägen hade massa träd i vägen. Så jag tog några under färden. Är nöjd med dem, speciellt med tanke på att jag titta åt ett annat håll och hade ingen aning om vad jag sikta kameran på :D.
Nu så är jag framme i Gävlebukens B & B. Gjort en plats till Sasha då jag äntligen fattat att hon slappnar av snabbast av att vi först packar upp hennes grejer, gör en plats åt hennes mat/vatten och sen en promenad. Efter detta så kan hon slappna av :)

Min fot sover :(. Det är jobbigt för den andrar börjar bli sömnig den också.
Haha, låg raklång på mage och garvade förut då båda mina fötter somnat och jag inte kunde röra mig.
Hihi, jag är så lättroad :D
 
Så, vi har tagit ett varv här runt vårt B & B. Våran värd var väldigt pratglad och var mer än villig att informera om sin syn på dagens inavel bland hundar och övriga levande varelser. Visst höll jag med om några av hans åsikter men han sluta aldrig prata... Lät Sasha bokstavligen släpa iväg med mig för att komma undan :).
Men han sa att Sasha var en väldigt vacker hund så han är OK ;).
 
Nu är det sängdags, eller ja. Först ska jag gå ut med Sasha och sen göra mig kvällsredo.
 
Så natt natt och sov så gott!!
 
Kram på er alla!!
Malin