Arg på mig själv!!

Varje gång jag åker hemifrån eller går ut med Sasha så tänker jag - Jag måste ta med kameran. Men det slutar alltid med att jag tänker precis innan jag går ut - Äsch, jag fotar ändå aldrig något.
För några dagar sen när jag var ute och åkte bil (skulle hem från pappa) och bara 5 m från bilen går en trana!!!!! Ingen kamera, får använda mobilen och allt som ses är en grå massa... Den var jätte nära och jag har ingen bild!!!! Aaaa, jag var jätte arg på mig själv!!!!
 
Samma sak hände idag, bestämde mig i sista sekunden att inte ta med mig kameran och vad ser jag på vägen hem????!!!! EN VIT HJORT!!!!!!
EN VIT HJORT!!!!! Aaaa, ingen kamera och den var för långt ifrån för att ta bild med mobilen.
Var så himla arg på mig själv!!! Funderar ärligt på att skaffa en till kamera att ha i bilen.
 
Nästa gång jag åker iväg någonstans med Sasha så måste jag ta med kameran!!
Jag ska åka till Örebro med släkten på lördag, vi ska gå på trädgårdsmässan och jag längtar. Om jag glömmer att ta med mig kameran så kommer jag tvinga dem att vända bilen!!!
 
Jag har även bokat boende i Sollefteå den 13-15 juni, Sasha och jag ska se på SM lydnad och agility!! Det är något jag ser fram emot väldigt mycket :) :).
Jag hoppas på sol, jag åkte upp en sväng förra året och det regna konstant. Fy va jag frös. Mina skor och kläder var dyngsura, jag frös så jag skaka och mina läppar var nästan blå. Men det var kul, älskar att gå på den marknaden och jag passade på att få massage.
Hoppas att det blir ännu bättre denna gång :D.
 
 
Nej nu så måste jag dra!!
 
Kram på er alla.
Malin
Ps. Jag ska bli moster igen :D. H*n kommer till oss i oktober :D. Ds.
 

Mardröm i filmformat.

Vad är det konstigaste du drömt?
 
En av mina drömmar hade undertext, det var välidgt händigt då de pratade japanska. Det var en väldigt intressant dröm. Tyvärr kommer jag inte ihåg något då jag var upptagen med att läsa texten ;)
 
Den senaste intressanta drömmen jag hade var inatt faktiskt.
Jag vet inte om jag kan förklara den, men det var tvillingtjejer som bodde i ett psykhem. Jag var den ena tvillingen typ och min tvilling hade en pojkvän (som var ganska söt) som hade hallucinationsproblem tror jag. Tyvärr så dog min tvilling och jag kunde se hennes ande som stannade kvar hos mig.
Inga problem liksom, jag hade inga problem med att min tvilling fortfarande var kvar.
 
Men efter att hon svävat 360 grader och kameran zoomade in hennes ansikte, bakgrunden ändrade färg, hennes röst blev mörk och medans hon stirra rakt på mig och anklagade mig för att ha dödat henne blev jag rädd och vakna.
 
Ni vet de där första sekunderna när man vaknat från en mardröm och man inte vågar röra sig ifall att det är någon i rummet. Jag låg där och hoppades att Sasha skulle röra på sig eller att mamma skulle snarka, bara för att försäkra mig om att jag inte var ensam eller jag faktiskt vaknat. Då från ingenstans kommer Sasha fram och ger mig en puss och lägger sig nedanför soffan med en such.
Kan man annat än att älska denna tjej <3.
 
Kl 3 på natten och hon märker på en gång att matte är orolig och kommer för att trösta en <3 <3 <3
 
Idag har jag haft fullt upp. Först åkte jag och mormor och kollade utemöbler och Lundbys blommor. Sen på eftermiddagen åkte mamma och jag till stan och köpte skor till mig. Det är så skönt att gå i skor utan hål och som inte läcker. Jag var torr om fötterna efter våran promenad, underbart!!!
Jag har även beställt broskrängor, de kommer ringa till mig på måndag (från City gross) och berätta när de får hem sin leverans.
 
Imorgon har jag inga planer, kanske ska hem till Maria och se hennes hus. Det beror på hur mamma mår. Är man sjuk så får/bör man inte träffa småbarn :(.
 
Jag vet att äldsta systern läser det här så,
- Hej!! Hur mår ni? Jag är ledig nästa helg, ska vi träffas?
 
Om yngsta syrran läser detta,
- Saknar dig massa!!
 
Puss på er båda!!!!
 
 
Till er övriga!
Kram på er alla!!
Malin
 
Slänger in några bilder på Sasha med syskon bara för att ni ska ha något att Åååå:a över ;)
 
 

Zzzzzzzzzzzz

Halloj!
 
Är ni lika trötta som jag är eller?
Jag jobbade kväll igår (12.30 - 21.30) och rec idag (7.30 - 16.30) dock så flexade jag idag. Men det innebär inte att jag är pigg. Håller på att laga mat just nu och Sasha sover vid mina fötter <3
Sen i måndags har jag jobbat alla dagar utan onsdagen. Alltså måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag (halvnatt så jag jobbar även lite på onsdagen ;) ) och torsdag. Så jag är redan trött :O Zzzz.
 
Sasha och jag har skapat en "morgon"rutin. En sak vi utför varje gång jag åker till jobbet. Vi går en promenad strax innan och när jag ska gå så nattar jag henne i min säng <3.
Jag säger åt henne att gå och lägga sig i sängen och sen så gosar vi lite innan jag går.
Hon är så söt. Hon vet precis vad hon ska göra när jag tar min väska <3 <3. Mattes bebis <3
 
Jag har varit på släktfest. Moster med man har fyllt jämt förra helgen och så klart åkte jag dit. Maten var god, sällskapet var trevligt och allt var toppen. Tyvärr var jag tvungen att åka tidigare än vad jag ville då jag gått med på att byta morgonpasset till nattpass.
Så, jag var uppe från kl 8 på fredagmorgonen, åkte med mormor och Lellis, åkte hem till pappa och sen till moster. Var där och åkte sen direkt till jobbet.
När jag väl var hemma och i säng på lördagen så var kl typ 9.
2 timmar senare fick jag ett samtal från mamma som undrade om jag verkligen ville följa med inte till stan med dem. Så klart jag ville!!!!
 
Dumma mig, jag var så trött så att jag mådde illa i bilen. Att vara vaken 24 timmar och vara aktiv alla de timmarna, sova 2 timmar och sen ge mig av på äventyr var inte en smart idé :(. Så... jag satt kvar i bilen hela tiden och sov. Kunde lika gärna ha stannat hemma. Men jag börjar sakta lära mig vad man inte ska göra när man jobbar natt :D.
 
Jag har nu lagt mitt sommarschema som jag önskar att ha det. Men jag var bland de 3 första som la schemat så jag kunde välja hej vilt bland alla passen :). Och jag la in semester för första gången :)!!!!
Överlycklig!!!!!
Så 5 dagar i början av juni då jag eventuellt ska upp och kolla SM lydnad med Sasha och sen 4 veckor i slutet av juli/början av augusti.
Det är då jag hoppas att jag kan få åka till Skottland.
:D :D :D
 
Så, om 10 dagar (den 20 mars) kan man se sin deklaration på nätet. Så fort jag sätt den så vet jag om jag kommer gråta eller jubla. Men om jag gråter då är det bara i någon dag för om jag inte åker utomlands så tar jag en biltur runt i Sverige med Sasha. Sover lite på vandrarhem och i stugor. Så jag tänker inte spendera min första semester hemma i lägenheten :D
 
På tal om Sasha och släkt. Mamma och jag åkte ner igen till moster på söndagen för att hjälpa dem att äta rester (smaka lika gott den här gången med) och nu hade jag med mig Sasha.
Jag är så stolt över min Snuttedull. Hon är inte uppvuxen med småbarn och hon har sina "psykiska" problem. Men hon är så bra med människor!!! Det slutade med att kusinbarnen själva lekte kurragömma med henne och kastade/gömde boll till henne. Det var så kul att se dem lysa upp när de upptäckte att Sasha lyssnade på dem. Att hon satte sig när och stanna kvar när de sa till och att det var dem som fick säga åt henne att leta.
Sasha var så försiktig och snäll.
När den yngsta barnet ville ge bollen så var hon jätteförsiktig. Man blev så stolt att se henne :D
 
Så, vad gör ni då?
 
Kram på er alla!!
Malin