Upp som en sol

och ned som en pannkaka :(
Haft en underbar ledig helg med massa familjemys och strålande solljus. I fredags åkte jag hem till pappa och där vankades det grillning och badmintonspel (jag och Rickard slog hans och Lellan rekord!!)
I lördags åkte vi hem till Misefisen och satt barnvakt till Filippa i några timmar. Gu va jag älskar den ungen!! Hon är för go och jag är inte det minsta rädd för henne.
Jag lyckades till och med trösta henne när hon var ledsen efter att ha slagit i huvudet i bordet <3<3
 
Sasha var så klart med och hon uppförde sig jätte bra, trots att vi fick besök av grannens katt. Det var en bra katt, den sprang inte iväg utan stod helt stilla och stirra.
Så Sasha stack inte utan lyssnade på mig :)

När Mia kom hem från jobbet hade vi börjat grilla. En underbar dag och vi överlevde även lite åska :).
 
Sen på söndagen var Sasha och jag på viltspår. Vi gick anlagsprovet och blev godkända. S gick bakom och det märks att Sasha inte blivit av med sina hjärnspöken än. Hon pinnade på som aldrig förr och hon hade nästan mer koll bakåt än framåt :(. Det är synd att vi inte tänkte på att träna med honom också för att bli av med denna rädsla.
 
Så denna helg var helt underbar, men väldigt stressig för min bebis (dum nog som inte gav henne lugnande) för igår kväll fick hon diarré. Idag har det fortsatt i den andan. Hon har dessutom vägrat att äta under dagen. Hon åt maten (1dl) jag gav henne innan jag åkte till jobbet men sen dess har hon inte ätit något. Hennes mage är tom och låter en massa. Dock dricker hon bra.
Jag stannade till i Valla och köpte en tub med pasta som innehåller tarmflora. Sashas tarmflora försvinner ju helt när hon har sina diarréer ju.
Har hotat med att om hon inte äter sin mat och värkar hängig imorgon så ringer jag Valla på en gång. Suck, inte lätt att vara en lite hund när matte blir hysterisk för minsta lilla :(.
 
Idag har jag haft en bra dag på jobbet, tiden gick jätte fort och jag var på ett informationsmöte och det var intressant.
 
Imorgon blir det halvnatt vilket är jättebra för då kan jag övervaka Sasha fram tills halv 4 på eftermiddagen. Hoppas hon mår bra igen imorgon. Undrar om det är så att jag måste ge henne medicin i resten av hennes liv :(.
Min stackars bebis. Hon ligger och sover just nu och hennes mage är tommare än min plånbok ;).
 

Kram på er alla!!!
Malin

:)

Halloj allesammans!!
 
Hur är läget med er då? Idag har jag och Sasha inte gjort något alls :). En underbar dag full med sol och stressfri. Vi var ute i över 1 timme på förmiddagen, satt en stund på Örtträdgården och njöt av värmen. Jag blev även uppringd av en polare från Örebro, vi prata i 45 min vilket innebar att det blev en tid stilla sittande för Sasha men det tog hon med ro.
 
Jag har även gjort matlådor för 5 jobbardagar, vilket innebär att jag har massa disk (igen). Korvstroganoff och isterband :).
Nu på eftermiddagen gick Sasha och jag ut till kanalen och köpte glass. De bjuder tydligen hundar på glass. Så vi satte oss på bryggan och åt glass tillsammans.

Min är den rosa och Sashas är den gröna. Ja, ni ser rätt. Min glass må vara högre men Sashas bägare är större. Nu får vi se hur Sasha hanterar glass :).
 
Ja, igår hade jag finbesök.
Min arbetskamrat A kom hit och hälsa på. Hon har längtat att få träffa Sasha sen jag börja i augusti och igår så träffades de. Hon hade med en present till Sasha, en mjukisanka med pip. Efter typ 30 min fick Anna leka sjuksköterska och sy ihop ankan :). Den är i ett stycke idag men har lite små hål här och var.
Den är förtillfället hennes nya favorit leksak.
 
Jag lagade mat till oss, lax och potatis med gurka, tomat, majs och ärtor. Det var riktigt gott :) A tyckte det med och jag använde mina fintallrikar vilket fick det att se ännu bättre ut ;)
Efter maten gick vi en promenad runt Sörping.
Det var en mysig dag :).
 
Nej nu ska jag ställa mig i duschen!
 
Kram på er alla!
Malin
 
 

Viltspår och finbesök!

Kom hem för en liten stund sen från viltspåret :)
Sasha är så duktig, visst så var idag inte ett av våra bästa men vi har ändå haft värre.
Älskar att min hund har sådant lugnt tempo och kan störas (a mig) och ta upp spåret igen utan problem.
Mattes bebis.
 
Har fått reda på att jag faktiskt kan få Sashas resultat infört i SSK, trodde att det först inte gick utan stamtavla. Men nu så går det även att få "titlarna" så länge man har tävlingslicens. Sasha har redan gått ett godkänt anlagsprov och 2 öppna. Men då hon sakna stamtavla så har inget förts in. Om jag hade vetat om det så skulle jag skickat in papprena för länge sen. Men nu vet jag inte ens vart de är :). Så jag måste gå om dem. Måste bara hitta hennes tävlingsmapp och få lite pengar så att jag kan betala dem ;).
 
Nej. Nu är det dags att gå och lägga sig. Först måste jag ut med Sasha dock.
Skriver mer om finbesöket imorgon. Är för trött :)
 
Kram på er alla!
Malin