Halloj!!

Hur är läget med er alla!?
 
Jag är lycklig!!! Jag åkte ju med Sasha till veterinären idag för att jag tycker att hon är stel i bakbenet. Var jätteorolig för att hon skulle behövas opereras igen. Har sovit dåligt i 2 nätter pga oro.
Men veten såg ingen hälta :). Han sa att de andra 2 benen såg fina ut och ingen hälta :D :D :D.
Däremot fick han fram smärta i höften, höger sida. Så jag fick ett recept utskrivet att ge tills återbesöket den 11 november. Jag hoppas att det hjälper.
 
Den 11 ska vi även röntga hennes höft och jämföra den med 2009. Hon hade en artrosbildning på vänster armbåge så det kan vara samma i höften. Eller så har hon gjort något med muskeln, den kanske har blivit stel under tiden hon varit opererad?
Glad blev jag i alla fall. Slapp att lägga ut pengar på operation och kunde använda mina sista pengar till Sashas medicin. Samma medicin som hon fick när hon var opererad. Så klart var det den dyra ;). Men, jag har mat och allt jag behöver. Det ända jag vill ha är godis och läsk :(. Men jag jobar nästan varje dag fram till löning så jag kommer förhoppningsvis inte sakna läsken så mycket :/. Man lånar inte pengar till läsk!!!!!!!!!!!!!
 
 
Kram på er alla!!
Malin

Lyckan är

att komma hem till lägenheten och mötas av en hund :). En superglad hund vars kroppspråk skriker
- Äntligen är du hemma!!! Jag har väntat hela livet på dig.
 
att sätta sig framför akariumen och räkna fiskar och din hund kommer genast fram och sätter sig i knät, eller lägger sig precis bredvid så nära som möjligt.
 
Att ha en hund som följer en från rum till rum, som en fluffig skugga.
 
Att veta att man aldrig behöver böja sig ner för att plocka upp tappade saker. Din hund plockar gärna upp att i utyte mot en godisbit.
 
Att ha en uppvärd klump som tar upp halva sängen och värmer ens kalla fötter.
 
Lycka är att ha en hund som älskar en villkorslös.
 

Jobb, flytt och bebismys <3

Hallo allesammans!!
 
Som ni kanske vet så har jag bytt jobb. Var vädligt orolig för att jag inte skulle trivas eller att jag inte skulle klara av arbetet. Men, jag trivs väldigt bra. Mina nya kollegor är lika underbara som de i Linköping och uppgifterna är näst intill de samma :D. Lite olika rutiner men jag tycker att jag anpassar mig bra. Det är jätte skönt att få komma hem inom en halv timmar. Helt underbar!!!!!!!!!!!
Jag har fått beröm för att jag är så trevlig i luckan (av kollega) så jag måste ju göra något rätt :)
 
Flytten då... det är inte jag som håller på att flytta (även om jag ibland tittar på lägenheter i Söderköping) utan det är mina fiskar. Jag har fått bebisar i blå (6 stycken) och mina 4 damer är nog alla gravida. Så jag bestämde mig för att flytta mina bebisar till Gröna. Och jag har nu döpt alla mina nya bebisar.
Mina malar har jag döpt till Pongo, Pricken, Malte och ???, den 4:de som jag aldrig ser minns jag aldrig.
Mina andra 6 bebisar har också fått namn.
4 av dem ser ut som Splinty så de fick såklart heta Dojan, Flink, Black Beutey och Späckhuggaren. Tror att 3 är honor men är inte säker. Sen så har jag två oranga/genomskinliga fiskar, Nisse och Nissan (en hanne och en hona, tror jag)
 
Mitt nästa mål är att köpa ett 200L akvarium, jag skulle kunna göra det jättefint med mina bebisar och även köpa rätt antal fiskar så att det blir stim. Stackars Mini och Moe är bara 2 stycken och de ska vara ett stim på minst 6 stycken :(. Känner mig så elak när jag ser de 2 alldeles ensamma.
 
Bebismys då.
Min syster har fått sitt andra barn, en liten dotter vid namn Elvira. Hon är jätte söt och storasyster Filippa är så gullig mot sin syster. Lellan kom hem förra helgen (saknar min Lellis <3) och då spenderade vi både lördagen och söndagen hos Mia och bebisarna. Lilla Elvira, jättefint namn eller hur. Filippa och Elvira <3 två underbara flickor <3 <3 <3
 
Nej nu måste jag gå och sova.
Kram på er alla!!
Malin