Orka?

Hejsan allesammans :)
 
De är nu inne på vecka 4 med stambytet i min trappuppgång och det är det 1 vecka kvar innan jag flyttar ut i baracken. Så, de gånger jag inte jobbar morgon så vaknar jag stax innan 7 varje morgon. Men inte bara på vardagarna utan även på helgerna... Jag är en nattuggla och älskar sova länge på morgonen, men tack vare min inre klocka så vaknar jag klockan 7 även då! Jag har även fått svårare att somna om oavsett hur tyst det är :(.
Jobbigt!! Jag blir tydligen lätt irriterad när jag inte får sova ordentligt.
 
Jag har även jobbat ganska mycket på sistone (kväll så klar), kommer hem strax innan 22 och som de flesta jag känner så tar det ett tag innan man lyckats varva ner och kan gå och lägga sig. Då vissa dagar får jag inte mer än 7 timmars sömn :( (jag kräver minst 9). Inte undra på att man är trött.
 
 
För någon vecka sedan så började jag känna mig lite lustig i huvudet, yrslig, illamående och trött. Ungefär samma symtom som när jag jobbade på US och min vårdcentral sa - Stress.
Så det är rena turen att jag lagt in semester den här veckan som varit:).
Har varit ledig sen i onsdags till idag.
Jag fick däremot "avboka" någa grejor i början av veckan för att jag var så klippt slut. Orkade inte så mycket och inte hjälpte det att hantverkarna höll på en massa. Men nu så är jag pigg och förhoppningsvis stressfri-isch.
 
Kram på er alla!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: