Kräftskiva!

Idag har jag haft en bra dag på jobbet, suttit på avdelningen och "tagit det lugnt". Dock så börjar jag hålla med en kollega, man blir lite deppig i det rummet. Normalt sett så brukar jag inte bli påverkad men idag så blev jag deppig, tror att det berodde på vädret och att jag började tänka på min soffa med en ny mysig filt, nya kuddar och fina ljus. Vem har lust att jobba då liksom ;D.
 
Men efter jobbet så åkte jag hem till syrran och hennes familj, det var nämligen kräftskiva!!!
Jag hade ju jobbat så jag kom väl typ när de andra ätit klar sin mat. Vilket var tur för mig för jag fick de kräftor som var kvar MUMS!!! Sen så fick vi också en jätte god efterrätt!!!
 
Lellis har tagit hand om Sasha idag, jag tackar för det och ser fram emot mera samarbete mellan oss ;).
 
Vad mer, vad har hänt sen jag skrev sist??
Mitt ena akvarium har gått sönder, ska hämta ett nytt på måndag som affären skicka. Men då är frågan, ska jag föra över fiskarna igen? Mina pansarmalar är så lyckliga just nu och jag är orolig att jag ska förstöra deras fenor om jag försöker förflytta dem. Visst så kan jag flytta på massa platy, de ynglar av sig hejvilt nu när jag släppte ner massa honor till hanarna. Har ganska mycket växter också som ger ynglena skydd så det är inte så att de blir uppätna heller :).
 
Jag har skaffat ny data så just nu är jag inne på 2 sidor samtidigt och det tar INTE 10 minuter att hoppa i mellan dem :D
Jag tycker om min nya data. Dessutom så har jag (efter 2 år) skaffat eget internet så älskade pappa slipper nu betala för mig ^^. Kände mig väldigt vuxen när jag kopplade in fibernätet samt koppla upp mig i datan. Får se om jag känner mig lika vuxen och glad när jag får min första räkning ;).

 
Vad mer, jag har varit i Ullared med systrarna <3. Vi fick låna pappas bil och den är ju så grymt skön att åka i. Min bil blev både gammal, obekväm och trång.
Visst, jag sov större delar av vägen men när jag var vaken så höll jag mina systrar sällskap :D.
Jag handlade massa (beroende på vem man jämför med såklart), såg inga kändisar och hade väldigt trevligt. Jag köpte en massa sker till mina kattungar, som jag tror jag döper till Dojan och Snöret :D.
 
Lite bilder på mitt inköp. Kan säga att endast ljusen, filten och kuddarna med fodral var impulsköp, men det var ett bra impulsköp. Sitter just nu lutad mot en kudde inlindad i min mysiga nya filt. Ska snart gå och lägga mig så jag har inte tänt ljusen idag :).
Jag har heller inte fotat klätterträdet jag köpte. Det kommer ett foto senare :). Jag har även tagit upp mitt gamla klätterträd som jag köpte till Gunnar och Busekotten :). Jag skulle vilja ha ett stort, golv till tak, i vardagsrummet, en liten pinne i köket, den svarta i hallen och den gamla i sovrummet. Jag ha en teori att om katterna har en klösbräda i varje rum så har de inte samma behov av att klösa på möbler och väggar för att markera sina revir. Men då jag tänkt att kissarna ska leva i minst 15 år så behöver jag ju inte köpa allt på en gång. Ska köpa en till potta (utan lock) att ha i badrummet och en toalettspade sen så är jag tekniskt sett klar med allt som jag måste köpa. Eller, jag har inte köpt någon mat, kattsand eller godis än, men det känns inte som att man kan köpa 20 dagar innan man får hem dem ^^.
Däremot måste jag köpa ett till halsband till. Som ni ser på bild 2 så har jag köpt 2 halsband, ett gult och ett svart... till mina svarta katter. Tror ni att man kommer se det svarta halsbandet på en svart katt? Jag tror att det kan bli ganska svårt.
Nu undrar ni säkert varför jag ska halsband på innekatter, om de kommer ut från lägenheten så kommer de antingen ut i trapphuset (och det lär jag märka) eller så ramlar de ner från balkongen (ve och  fasa O_O!!!!). Nej, orsaken till att jag vill ha halsband på dem är för att jag ska se skillnad på dem tills jag känner dem bättre. Jag ska hämta dem på fredagen och då stanna till hos distriktsveterinären och könsbestämma dem :). Jag har pratat med dem och hon sa att jag kunde svänga förbi. Det lät som m de kunde göra det gratis :).
 
Nej, jag ska jobba kväll imorgon. Måste ut med Sasha och sen gå och lägga mig. Börjar bli trött :) så natt natt!!
 
Kram på er!!
Malin
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: