Sympati tack!!

Jag är sjuk!!! Tyck synd om mig!!! Och det kunde inte vara vid ett sämre tillfälle, har 2 möten den här veckan som jag verkligen ville gå på. Den ena har jag lyckats lägga över till 2 andra men det viktigaste på fredag och jag vet inte om jag kommer kunna gå!! Det gör mig så arg!!! Varför kunde jag inte blivit sjuk i helgen då jag ändå var ledig!?!?!?
 
Förutom att jag är sjuk och att jag ev kommer missa TVÅ viktig möten så är allt ok. Sasha är så gullig och ligger och sover. Vi tog en låååånnnggg sovmorgon för att sen sitte utomhus i 2 timmar. Sasha åt på ben och jag satt och skrev en lapp om vad jag vill ha/behöver ha till mitt hus och min trädgård :).
 
Det är massa saker jag måste köpa, främst är jord då jag vill plantera en massa saker. Har 2 fröpåsar (var av en är pumpor) som måste sås inomhus för att planteras ut sen när frosten slutat komma, men jag saknar jord just nu så et kommer väl bli mitt första inköp :).
Måste åka till Lundbysblommor och shopa loss också!!
 
Det kommer bli så kul när jag får fylla på mina balkonglådor och urnor med blommor <3.
Nej nu minns jag inte vad jag tänkt skriva.
 
Kram på er alla!!
Malin

3 dagars ledig!

Japp ni läste rätt! Jag har 3 dagars ledigt just nu!! Fredag, lördag och söndag! Jag har fortfarande en dag ledigt kvar!!!!
Jag skulle älska att få jobba 3:3, jobba 3, ledig 3! Fatta vilken återhämtning man skulle få!
Titta så små mina pojkar är! Det är samma dag som jag fick hem dem och Sasha kom för nära <3.
 
 
Så vad har jag gjort på mina 2 lediga dagar?
Jo, i torsdags jobbade jag kväll och när jag kom hem typ 22:20 var jag inte ett dugg trött så jag satte uppe ett tag till. Vips så blev klockan 4 på morgonen och jag kände att jag var tvungen att gå och lägga mig. Tror att jag somna efter kl 5 :/. Sen så sov jag inte hela dagen utan kl 10:44 lämnade jag min säng och gick på promenad med Sasha. Åkte även in till Sörping och köpte lite saker till dagens grillning.
Jag satte även ihop min lilla grill, liten och söt <3.
Sen så minns jag inte så mycket mer, tvätta och njöt av solen... molnen och regnet :).
 
Idag har det också varit fullt upp :). Jag vakna tidigt (för att vara mig) satte igång en tvätt, gick ut med Sasha och sen så prata jag med mina grannar. Det var väldigt trevligt och min hyresvärd passa på att sätta upp "grindarna" på mitt staket. Så ni kan jag släppa ut Sasha utan att jag måste följa med :). Helt perfekt!!!!
 
Sen så kom Lellis och vi åkte till Sörping för att handla det allra sista till grillningen och sen så tog vi en fika på habbiab (?). Jag tog en tårta, toska med massa nötter på. MUMS!!!!! Den var jättegod!! Rekommenderar Habbia till er alla.
När vi kom hem så dröjde det inte länge fören Mia med barn kom. Såklart var vi tvungna att gå och klappa stona i hagen innan vi gick upp till huset.
Mamma kom 176:20 och då satte vi igång grillen, orsaken till det var att jag tydligen inte har någon fungernade tändare i huset :( Måste köpa en imorgon!
Vi flytta ut köksbordet och alla kökstolar, pälsade på mamma 2 jackor och två filtar och en filt var till mina systrar och sen fick Simon börja grilla. Han grillade kött, majs och svamp och till detta hade vi bröd och en sallad :).
Gott och mysigt!!!!
Det kommer bli ännu bättre när värmen kommer, även om man kunde sitta ute och äta så blev det väldigt kallt så fort solen försvann bakom huset.
 
Nu sitter jag i soffan efter att ha hängt tvätten och diskat färdigt. Ska gå och lägga mig hade jag tänkt.
Ska sova tills jag vaknar, eller tills att pojkarna bus väcker mig och sedan åka hem till pappa och byta däck, kanske städa bilen också, har massa skräp som måste dammsugas upp. Eventuellt tvätta en omgång tvätt medans jag är borta.
 
Nej, nu så är jag klar! Det här blir mitt första inlägg på väldigt länge och fortsätter jag skriva så kommer jag tröttna och trycka på krysset istället för publicera.
 
Så natt natt! Kram på er alla!!
Malin
 

En bra första april

Och det är inte ett aprilskämt ;)
Jag har haft en solig, relativt varm och lugn  dag.
Den började klockan 10 med en skogspromenad med Sasha för att sedan spendera 3 timmar ute på trädgården. Jag rensade massa dött, krattade och planterade vårlökar :).
Kommer bli väldigt spännande att se om något kommer upp och hur de kommer se ut :D. Har 2 sorters lijor, en deliha och en ... annan :).
 
Mitt stor land har jag tänkt att plantra ärtor, morötter och solroser (högst ofrivilligt kan jag säga). Vi får se om det kommer några solroser, det skulle faktiskt vara kul om det kom några i allafall!
 
Medans jag gjorde detta så mätte jag upp staketpinnar och räkna ut hur många kompostgaller jag behöver, 17 stycken :). Jag fråga min hyresvärd Å om jag kunde få sätta upp staket runt min tomt, dels för att hålla Sasha lös inne på tomten och dels för att hålla andra ute (det har hänt att någon hund har satt sig precis nedanför min trappa och bajsat, inte fräscht!!). Så jag fråga Å om jag fick sätta upp staket och hon sa såklart ja. Hon berätta att hon hade, när hon hade hund, ett staket bestående av kompostgaller och om jag ville så kunde hon leta reda på dem :).
Så häromdagen hade hon hittat pinnarna som hon hängt gallret på och idag satte jag upp dem :D.
Det känns skönt att jag är på gång, nu ska vi bara hitta en dag då vi ska leta reda på gallrena. Har hittat på nätet galler för 99 kr och i ullared 89 kr :).
 
När jag blev klar med allt så åkte jag hem till Mia där även Lellan var. Vi vägde kaniner, jag städa min bil... putsa rutan, plocka skräp och fixa bak hos Sasha.
Blev såklart bjuden på mat, tacos! Mums, länge sen jag åt det så jag var riktigt sugen :).
Jag måste börja bjuda igen, så jag tänke köpa en grill och bjuda på grillat någon dag.
Sen åkte jag hem till mitt fina hem <3.
 
 
Denna fina bild tog min systerdotter för ett tag sen <3.
 
Kram på er alla!
Malin