Dumma data!!!

Min data är så superkänslig (eller musplattan är) att så fort jag kommer åt den så trycker jag på något. Jätte irriterande!! Jag skrev ett långt inlägg och kom åt musplattan och vips så försvann allt!!!
Får väl skriva om det igen!
 
Jag har ju haft semester i 9 dagar och började jobba i måndags, för att nu vara ledig i 2 dagar :).
Så idag kom mormor på besök, med henne följe mamma och Mia med flickor. Vi fika med chockladboll och tårta (som mormor hade med). Mia hade med sig något helt annat, hon hade med sig kaniner!!!!!
Olle och Ninen, Filippa och Elviras kaniner. Svart och grå. Jättesöta och jag blev helt förälskad!! Vill också ha kanin!!!!!!!! Men har jag tid med kaniner? Har jar råd med kaniner?  Och kommer jag orka tjata på grannbarnen att lämna min trädgård om jag har kaniner som de vill gosa med?
Suck, får nog vänta med kaniner :).
 
Efter fikat så åkte jag med hem till Mia och installera kaninerna (= titta på medans Mia och flickorna fyllde på med halm och mat), blev bjuden på mat, agera moster (som både trösta och gosa) och hjälpte till med fiskarna.
Det är liksom min expertis, djur! När det gäller djurfrågor och även lite vårdfrågor så är det mig man frågar :). Känner mig lite stolt när jag faktiskt kan svara på frågorna och komma med råd :D.
 
 
Minns du slottet mamma? Wiks slott? I Uppsala??
 
Imorgon är jag också ledig och då ska vi ha mysdag med mamma, Mia och flickorna samt Lellan :). Vi kanske ska åka på utflykt eller så är vi hos Mia och har mysdag hemma hos henne :D.
Sen jobbar jag resten av veckan.
 
Min tvättmaskin är knasig. Vet inte om något släppt eller så, men den snurrar inte rätt och jag valde att stänga av maskinen efter 30 min, då hade den hoppat ut typ 20 cm från sin ordinarie plats XD. Så det blir att ta med tvätten till Mia imorgon :).
 

Nej nu blir det kudden!
Kram på er alla!
Malin

Fullt ös medvetslös.

Idag har jag haft en bra dag :). Jag vakna hyfsat tidigt, dock var det på grund av att Sasha spydde. Hon gör så ibland när hon blir tom i magen, oftast så brukar jag vakna tidigt på morgonen (kl 4-6) och då hör man ganska tydligt om hennes mage är tom. Men inte idag så det var bara att gå upp och städa av mattan.
 
Men tack vare detta bryska uppvaknande så blev det en hyfsat tidig start på dagen. Vi to en promenad längst vägen och fixade upp på min uteplats. Eller fixa och fixa, jag flytta möblerna och bestämde vart mina blommor ska stå sen när frosten släpper :).
 
Efter det tog jag mig ann huset. Jag dammsuga alla rum, möblerade om vardagsrummet och satte ihop lite ikeamöbler :).
Blev väldigt nöjd.
 
Det som är kvar från ikea är 3 hyllor som ska sättas upp ovanför sängen samt fylla tavelhyllan jag satte upp ovanför soffan. Detta kommer nog inte ske imorgon då jag redan har planer och mellan dessa planer ska jag slappa lite, har man semester så har man ;).
 
Förutom slappa så ska jag besikta bilen och på kvällen ska jag bowla med mina kollegor.
Hm... undrar om jag borde tvätta bilen, den är ju mer ljusbrun än ljusblå just nu :D
 
Ska kanske hitta på något i viken när jag ändå är där. Kanske köpa några frön att odla?? Eller... ta Sasha på en promenad runt kvarteret :D
 
Eller så tar jag ett varv i Sörping, saknar att gå på promenad där. Allt var så vackert!
 
Speciellt i solen <3.
 
Kram på er alla!
Malin