Goten tag!

Vi hade kurs i går, en blandad grupp. Hundar och mattar från både tidiga och sena gruppen. Vilket härligt väder eller hur, man vill bara rusa och dyka ner med nosen före. Tyvärr höll matte inte med i den frågan, hon var mer inne på fot, sitt, hitt och sådana tråkiga saker. Det är ju snö ute, alla vet att man ska leka när man är lös utomhus. Tycker synd om de jyckar som alltid måste gå i koppel och aldrig får känna vinden och snön under tassarna när man rusar fram i 180 på skogsvägarna. (Elller illtjuten från mattarna när man brakar in i dem i 180 knyk, hehe) Vi tränade faktiskt lite roliga saker i går, en sak var att helt enkelt att rusa. Matte satte mig ner och gick i väg ca 20 meter och ropade sen in mig. Åååå va härligt det var!! Fast det roliga måste ju ta slut, bakom matte var ett dike och min bromssträcka slutade inne i busken precis vid dikeskanten, men vägen dit var snitzig!! 

Förutom det tränade vi klockan, (måste ekänna att matte börjar kunna den riktigt bra nu), ja där imot hade lite problem med tre och fyra, dels för att allt blir bakvänt, ja hade även kollegan Atena några meter i från och hennes matte lätt så trevlig när hon kallade in att ja nästan missade min egen inkallning:)

Nästa träningspassa (och den sista i den här kursen) blir antingen nästa söndag eller söndagen där på, det märks nog med tiden.
Men min träning slutar inte med det! Matte har anmält mig/oss till en spårkurs som börjar nu på onsdag samt en "tävlingskurs" (kan man väl kalla det eller?) som Ingela kommer också att hålla. Matte kommer vara i topp trimm till sommern!

Auf  Wiedersehen Meine Freunde!!


Godis...dregel!!! // Sasha