Vaaarrrmmmttttt!!!

Men visst... det hindrar inte mig från att vara hyper. Ja är lika pigg som alltid, visst så är tungan ute lite oftare o när ja väl vilar så söker ja upp skugga. Men än så länge klarar ja av att träna korta stunder, så länge ja får vila o kylas ner lite då o då.

Visst är ja söt^^. Matte dränkte en hel handuk med kallt vatten som hon tvinga mig att ligga under mellan momentena. Det var tråkigt!! Det var kulare att få träna. Suck, alla andra är ute o tävlar o håller på. Men ja, ja f¨r sitta hemma o vänta medans matte jobbar. Ja vill så gärna tävla!! Ja har blivit jätte duktig när det gäller att ha människor bakom mig igen, ja reagerar knappt inget alls, inte med rädsla iallafall, utan mera med nyfikenhet. (det är den bakom som har godis o man vet aldrig när de kommer fram o matar en.)

Vi vill passa på o gratta alla som har varit ute o tävlat, inga namn nämda o inga namn glömda;D En massa har fått första pris o det är så jäkla bra hurra till er!! Sen så vet matte o ja att det inte riktigt gått bra för, men det kommer ändras. Vi vet att ni kan o snart så kommer ni få första pris efter första pris!!! Vi hejar på er!!

Men akta er i höst! Då kommer vi igen o då ska vi även vissa hur fint vi kan dansa!!

Kram på er alla!!!! // Sasha!