Nu så är det dags...

att uppdatera tycker ni inte det!?!?! Det tycker ja i allafall och nåde mig om ja lämnar datan innan ja skrivit ett inlägg.

Lellan o Pappa:)

Så vad har hänt... Den här veckan har varit väldigt bra tycker ja!! Träningen i onsdags gick bra.

Vi fokuserade på ff svängar + helt om halt och march. Det gick bra tyckte ja, Sasha har alltid (som tur är) haft bra stjärttecknik. Och trots att hon tappar fokus och släpper väldigt lätt så är hon väldigt följsam.
Sen så skulle Nancy och ja leka TL åt varandra. Sasha och ja körde vittringsmomentet på ca 1meters avstånd^^, funka jätte fint, hon tugga (men den var fortfarande hel när hon kom in), och hon har absolut inget grepp när ja ska ta den. Men rätt pinne och hon kom in så fort hon tog pinnen. Kommandot "nosa" funkar faktiskt!! Kul!!!

Ja körde lite metall och den går verkligen framåt! Visst så får ja peppa henne när hon ska tillbaka och hon springar nästan alltid förbi den. Men vänder snabbt och tar upp den utan ljud!! Mattes odåga:).

Det är kallt! Men det beror på att vi har öppen dörr. Och det beror på att det grillas där ute och alla grannar är samlade. Sasha är skitjobbit, så fort någon av dem pratar så moffar hon, ungefär som om hon har glömt bort att det sitter folk utan för. Min hund åldras i förtid :S
På tal om att åldras, min älskade kisse fyller 16år på onsdag, eller 112 år.


Men det var väl inte det ja skulle skriva om än eller hur? Nej, ja skulle skriva om träningen i onsdags, sorry I lost the thread.
Ja, ja tränade metallen och sen körde ja lite fjärrdirrigering i boxen. Det gick bra faktiskt, visst så står ja inte så långt bort, och ja är övertydligt. Men hon har inga större problem med att ställa sig från sitt och ligg. Där imot så varierar resultatet för sättandet och läggandet är närstan obefintligt. Dessvärre... men ja har lite mer än en månad på mig att träna fören ja anmäler mig till en klass 3 tävling O_O.
Vi tränade även på rutan, mest med bollen i rutan så att ja kan få tillbaka dragningen, när hon visste om att bollen var där så gick det super. Men annars så är hon lite skeptiskt.
Allt som allt en bra dag!! Fick två läxor och vi har inte tränat på någon av dem. Ja, ja erkänner! Ja har inte tränat ett dugg sen onsdags ;P
Läxa 1 (som alla andra fick också) var att träna platsen.
Min läxa var att träna in backa-sitt och backa-ligg utan att flaxa med armarna som en idiot^^

Ja gjorde matteprov på onsdagen och dagen efter fick ja reda på att ja fått VG på det!! Ni fattar inte hur lycklig ja är för det!! Har aldrig fått vg för, fan det är knappt att en fått G på de jävla proven!!
Det måste väl bevisa vilka fantastiska lärare vi har på komvux i viken!! De är helt otroliga, de anstränger sig verkligen, de anpassar sig till varje elev i stället för att föreläsa för en hel klass. Ni vet va ja menar^^
Komvux i viken är super!!!!

Fredagen fortsatte med glada nyheter, fick MVG på historia uppsatsen och min muntliga redovisning på engelskan gick också bra. Var ganska nöjd själv där, hatar att prata inför folk. Något som sitter kvar från yngre dar.
Tro det eller ej, till för typ 6 år sedan var ja extremt blyg, hata att prata (otrolig ja vet!) och munnen var som en öken när ja visste att ja skulle prata. Detta gäller faktiskt fortfarande när ja ska prata med främlingar (för typ 3min, sen så har ja hela havet i munnen som kämpar för att komma ut^-^)

Idag jobbade ja i fyra timmar och sen så kidnappade ja mormor och åkte till mogata marknad (kom fram typ 15 min innan de stängde). Gissa om vi hade tur, precis när vi satte oss i bilen för att åka där ifrån så bestämde sig molnen att göra ifrån sig. Vi bestämde oss för att fortsätta ner till sörping och fika. Men gissa vad, sörping är lika dött som vika efter kl 14. Ingetting var öppet. INGET!!!!!!!! Så vi köpte lite fika på ica och åkte hem till mormor och umgicks där i stället!

Nu ska ja sluta, men först så vill ja önska alla Glad Valborg och främst av allt;

GRATTIS TILL ER ALLA SOM TÄVLADE I FREDAGS!! NI ÄR OTROLIGA!!!! GRATTIS OCH BRA JOBBAT! NI FICK JU ALLESAMMANS JÄTTE FINA PLACERINGAR!! NI KOMMER HA ERA LP1 INNAN SLUTET AV MAJ!!

(PS, ni vet väl om att ni nu måste bjuda på fika eller hur^^. Ett första pris = fika!! Och LP = tårta!!! DS:)

Kram på er alla!! Nu ska ja försöka söka till några skolor!!//Malin

Min lilla odåga!! Som skäller på ingetting och driver mig till vansinne!!!!!