Så Underbart

att få träna igen, det tyckte både Sasha och ja! Vi blev genomkörda i hela klass 3 och det gick bra!
Ja hamna i samma grupp som Veronica och Nancy och Veronica fick komma ut som nr 1. Det gick bra för dem, några saker att nöta på (precis som för oss alla :D) och det samma för Nancy.
Mitt program då;
FF gick bättre än tidigare, men inte bra. Hon backa inte rakt och hon saknade kontakt. Men det kändes bra och känns det bra så är det bra.
Sättande under gång blev ställande under gång. Ja måste lära mig vilket tonläga ja ska ha, för innan när ja tränade gick det perfekt. Ja tror att jag använder för skarpt tonläge och får rösten att likna den ja använder stanna.
Inkallning med ställande och läggande. Gick bra, lite onödiga steg men hon stannade och lade sig ner, och det är ju bättre än inget alls.
Rutan, hon sprang fint ut, rakt igenom den och ja fick använda DK och hon lade sig ner med armbågarna utanför bordet.

Sen så fick vi lite problem på inkallningen, (matter ska ju alltid hitta på ursäkter på varför det går åt skogen. Här är min) Det var en hund några meter bort på min vänstra sida så Sasha valde att springa in på min högra sida. Men det är ju ingen ursäkt, det var ju inte så att hunden (om ja nu såg/tror rätt) stod en meter i från mig. Utan det var typ 5-6m så hennes nerver tog väl över.

Hopp-apport gick super bra!! Snabbt ut, fint hopp, bra upptag (bara någon sekunds väntetid.) och snabbt tillbaka, fint hopp och fin ingång. (kan ha bättre grep om apporten.)
Metallen (WOW säger ja bara!!!) fint ut och ett snabbt upptag! Helimpad vart ja!! Hennes fart in var inte i galopp och man ser att om hon gapa en mm till så skulle den ramla ut.

Vittringsmomentet, BLÄ!! Fint ut och fint in, tugg med rull och fel pinne :(

Fjärren var ja nöjd med, fina skiften och hon hade bakåt tänk. Dessvärre så gjorde hon det sista skiftet på egen hand. Men det beror på att ja tränat skiften, ligg, stå i fem sek, sitt, stå i fem sek, ligg. Så efter fem sek gör hon sitt eget skifte. Måste träna stående i mer än fem sek.

Ja fick hjälp av Nancy att göra en till vittring efteråt och det gick bra, lite tugg o rull. Men rätt pinne och hon höll i pinnen tills ja sa till henne. Så det kändes bra.

Min duktiga kicka!! O att träffa mina kompisar... helt underbart!!! Ja älskar det, ja känner mig hemma när ja kommer till kursen. Ni är helt underbara i Team Ingela, ni ger mig så mycket energi och styrka. Mår så mycket bättre efter att ja varit med er. Så tack!!


Jag har försökt läsa mina "läxor", vissa kapitel i två ekonomiböcker. Det går inte så bra för ja fattar inget. Massa konstiga ord ja aldrig läst för och försår inte alls va de betyder. Men jag har svarat på de uppgifter vi fått då de inte behövde boksvar.

Måste dra har inte läst klart alla böcker!!
Kram till er alla // Malin o Sasha