Baljadagen!!

Tjaba tjena alla polare! Idag har matte o ja haft jätte kul! Vi åkte till Ringarum, (inget ovanligt) för att i "centrum" möta massa folk, hundar o en massa andra ovanliga saker! Det var marknad o matte o ja skulle träffa Sonny med matte Louise.

Min favokille!!

Det fanns mycket att lukta o titta på. Matte blev väldigt irriterrad på mig då ja hade svårare än vanligt att fokusera på va hon hade att säga. Vi träffade gamla polare o nya kompisar. Men roligast var det så klart att träffa Sonny o Louise, kan knappt vänta tills på tisdag då vi ska träffas igen o gå på promenad. Matte börjar bli orolig kan ja meddela. Om 30 dagar börjar skolan o om 25 dagar ska vi vara där för "nollningen". Vem vet när ja kommer få komma upp till Örebro?
Ja tror inte att matte vill tvinga upp mig medans hon är negativt orolig, så ja kanske får komma upp efter att matte bott där i några dagar. (pff, alla vet att matte kommer bryta ihop inom några dagar utan mig!!!)
Men ja är faktiskt orolig för en sak också, tänk om matte får tag på ett rum som ja inte får vara i? Tänk om hon måste dela en, typ trea, med en-två andra människor som är allergiska eller något sådant. Tänk om det blir en 13kvadrat meter stort rum i korridor. Dela kök o toallet, va ska ja göra då? Allt ja kommer ha är ett pytte område att vara på. Matte kommer inte hinna med sina läxor för hon kommer ha fullt upp med att aktivera mig (ok, den tanken gillar ja;P)

Mm... hoppas på en tvåa eller en trea, vet ni hur billiga lägenheterna är där uppe? Matte sökte en tre för 4o1. Det är billigt tycker både matte o ja. Fast det kan ju bero på att de lägenheter vi ansöker är mera menade för studenter som ska bo där i typ tre år.


Nu drar ja!! Ska tigga mat hos matte innan hon åker till farfar för att sedan handla.

Kram på er alla// Sasha Örebroaren!!
Ps, lämna gärna ett tassavtryck!!!Ds.