Pip pip pip pip!!!!

Brandvarnarn tjuter, ut i köket, hämta stolen, in i hallen, upp på stolen, tryck på knappen...
pip pip pip pip, trycker på knappen massa gånger, panik, får inte tyst på den, sliter ner larmet från taket, stirrar vilt runt omkring, trycker på knappen, pip pip pip!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rusar runt i huset (varför vet ja inte), trycker mera på knappen, öppnar dörren till uteplatsen o hoppas att den ska tystna när den får frisk luft, pip pi...
Den tystnar!!!

Ja kan tydligen inte laga mat i ugnen utan att starta brandlarmet... inte kul. Är alltid lika orolig att någon granne ska slänga sig på dörren med en brandsläckare i näven eller att brandbilar ska parkera ute på gården.
Men det är inte helt o hållet mitt fel. Fläkten över spisen funkar inte så röken har ingen annanstans att ta vägen än ut i lägenheten. Ja mamma, ja ska ringa dem på måndag o fråga om de kan hjälpa mig!!

Förutom brandlarmet har dagen varit rolig hittils! Vi har tävlat för 3gången i klass III idag o vi slog vårat tidigare rekord!!

Här kommer dagens resultat!!

Sitt i grupp 10 = 20p
Platsliggande 10 = 20p
Fritt följ 6 = 24p Ls, ss, tränger, sen vänd, vp
Sättande 9 = 27 Ng sakta
Inkallnig med stå o ligg 9 = 36p tapp tempo
Rutan 8,5 = 34p m fr sidan, dk, uppsamling
Hopp apport 0 =0p ej återhopp
Metallen 8 = 16p Tvekar gripandet
Vittring 5 = 20p tar om flera gånger
Fjärren 5 = 20p förflyttning, dk
Summa 217
placering 2 av 5 (var av tre bröt :D)

Tyckte att han var lite snål på fjärren, men det är väl för att ja glömmer bort att ja använde 2 dk, men så himmla mycket flyttade hon sig inte tycker ja. Inte halva sin längd ens!! Men det är väl bara att vänja sig, det lär väl alltid vara så här strängt eller hur.


Detta är våran nya familjemedlem. Sasha fick henne av Adelia (plus godis) o vi har döpt henne till Presenten!! Sasha älskar henne!!! Ja fick också en present, en godisask! Den kommer bli väl använd o vi får se hur länge den är kvar i lägenheten!!

Ja har bakat massa (o satte inte igång brandlarmet!!) o här kommer lite bilder!

Ost, mjöl och vatten (provsmakade o de var inte så illa)


Mjölk, mjöl , smör, kokta ärtor o morötter
(de var också goda!)


Nu drar ja!!

Kram på er alla//Malin o Sasha