Den är klar!!!

Våran lägenhet är nu målad o tapetserad!! Ska snart sätta upp lite bilder, men då ja saknar internet i lägenheten så har jag inte kunnat skriva några inlägg. O jag glömde (struntade i) att ta med sig datan hem, (där alla bilder är i) så vi kommer vissa före o efter bilder så fort ja fått tag på datan o kameran.
Jag o mamma ska nämligen åka upp imorgon o spana in lite, typ flytta möbler o klippa gräset. Under tiden ska Sasha bli omhändertagen av lillmatte.

(är det vanligt att helt plötsligt att bara börja gråta av saknad?)
Hatar hur orättvist livet är ibland. O det värsta är att det händer överallt, vi är inte ensama om det. Tänk om alla kunde få leva lyckliga, friska o utan problem tills man blir 100 år. Iallafall längre än 26år. ORÄTTVISST säger ja!!!

Men till lägenheten, när ja lämnade den i tisdags så såg den för jävlig ut!! Köket var väl någolunda helt, men vardagsrummet! Ojoj säger ja bara! De fick riva ned hela tapeten, tydligen så hade man struntat i att slipa/riva bort den gamla tapeten utan helt enkelt satt upp den nya ovanpå. Detta ledde ju till att det var typ 3 lager tapet som var tvungen att rivas bort o sen bli special behandlad för att få en jämn yta.

Men idag! Nu är det klara! Tapeterna är uppe, badrum o vissa yter är färdig målade!! Längtar tills ja får se den imorgon!!

Kan iallafall meddela att detta är min hall tapet! Hihi, kände mig vuxen när ja fick välja egna tapeter!! Tog typ 10min :D


Är det någon mer än ja som har börjat få julkänslor!!?? Undrar när ja väl kommer komma ifull med att det inte kommer bli någon normal jul? Att det är någon som saknas? Ja känner fortfarande pirr i magen på tanken på att köpa o slå in saker!! Men när kommer ja ta till mig att det kommer saknas ett namn? Blä!!!!


Idag åkte Lellan, mormor o ja till Viken för att ha mystund! O gissa vem ja möte då!!!
VIDE O ANN-MARIE!!!! Ja vart så glad o ja tror nog att de blev lika glada de över att se mig!!! Ja blir så glad när ja träffar dem!!! Hihi, Vide försökte pussa ihjäl mig den älskade pojken!!!

Här kommer till er som älskar julen!! Typ Lorna o Ingela!!
http://www.youtube.com/watch?v=-ZJtbOjuT5E&feature=colike
Min älsklings låt! Barndomsminne i högsta grad!!

Drar nu!! Kram Malin