Lägenhet i Söderköping

Har jag fått tag på.
En 2:a på Ågatan, 57 kvm, på 3:de våningen med balkong.
Toaletten och badrummet är i amma rum och det finns inbyggda garderober.
Ny spis (med 4 plattor) och tydligen så planera det in ett stambyte längre fram och då göra lite renovering i lägenheten.
 
Så nu har jag jobb och lägenhet. Kvar är hundvakt och en bil.
Hoppa kunna hitta någon om kan hjälpa mig med detta, men det är lite svårt att hitta någon nu då det fortfarande är typ 2 månader kvar innan jag börjar jobba.
 
 Igår fyllde pappa 50 år.
Han valde att ha öppet hus och det var massa som kom. Träffade en kusin som jag inte sätt sedan på typ 15 år, synd att hans syster inte kunde komma.
 
Idag så uppträde Sasha väldigt konstigt, hon vägrade äta och ville förs inte göra nr 2. Mia sa då att Sasha borde röra på sig och få igång magen. Nr 2 skede då två gånger och första gången så var en liten del svart.
Jag som är hönsmamma tänker genast - Det är blod... O_O.
Sasha åt inte sin mat fören kl 12 (hon fick det vid 8) så jag valde då att byta arbetspass, så jag är ledigt imorgon och jobbar istället på onsdag (samma tid)
Jag pratade med AL och hon tittade på schemat och sa att det nog skulle gå bra.
 
Så imorgon ska jag ringa veterinären och fråga om de kan undersöka henne. Just nu är hon som vanligt, eller, hennes allmäntillstånd är som vanligt (förutom i morse) och hon har ingen feber.
Men det är dessa små saker som jag inte kan sätta fingret på.
Hon kissar väldigt mycket, kanske urinvägsinfektion.
Så vad jag ska säga till veten vet jag inte säkert, jag har ju inga tydliga symtomer eller så. Men... de får ju betalt vare sig de hittar något eller inte.
 
Jag återkommer till detta ämne.
 
Jobbet då, det går bra. Jag behöver inte be om hjälp lika mycket längre och det blir allt oftare att även kollegorna inte kan höra vad läkarna säger.
Lagom till att jag lärt mig förstå läkarna så kommer de snart bytas ut igen. Så då är det bara att börja om igen :(
Massa nya läkare att försöka förstå vad de säger. Lagom tills de flesta kollegor försvinner på semester. Jag som jobbar i helgen som kommer och sitter då ensam i 2 timmar :S
Lite nervös, mest för att jag inte kan "uppfylla" mina/deras förväntningar. Jag har fått för mig att... eller fått för mig. Jag vet att jag inte är lika snabb som de andra :( Eller det känns så i alla fall. sen om det är så vet jag inte.
Hoppas att de är nöjda med mig, så att jag kan använda dem som referens någon dag :)
 
Nancy har fått valpar :D 5 valpar, 3 hanar och 2 tikar. Det är Anja som fått en kull. Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha... men just nu kan jag inte ens ha Sasha hemma. Så det är omöjligt att skaffa valp just nu. Hoppas bara att det blir möjligt att skaffa en längre fram.
Jag vill gärna ha Sasha kvar när jag skaffar hund nr 2. Sen så vet jag fortfarande inte vilken ras jag vill ha. Det är så många olika individer så bara för att man skaffar en border collie så betyder det itne att de vill valla ;)
Sen så har vi grunderna i hundrasen, tollare är fågelhundar och jag har inte något intresse av fågelarbete. Så även om kenneln avlar på lydnad, bruks och agility så betyder det inte att jag kan få den om just bara har fågelintresse.
 
Schäfer, Collie, Irländsk varghund, Grand danois, Perro, Tollare, någon av Berner sennerna, Lejonberger.... ja, listan är oändlig.
Men vilken passar mig bäst? Eller oss, den måste passa med Sasha såklart.
Nej nu slutar jag!!
 
Kram på er alla!
Malin
Träffat min älskade systerdotter/guddotter i helgen. Man kan inte låta bli att le när man är med henne. Även när hon är ledsen så blir jag inte rädd.
Gud vad jag älskar denna unge <3