:)

 
 
Halloj allesammans!!
Just nu sitter jag hos pappa och väntar på maten ;) Hemmagjord hamburgare, mums <3.
 
Jag har snart jobbat på US i 2 veckor, jag trivs väldigt bra. Arbetskamraterna är underbara, men jag tror inte har träffat alla än, och jag börjar få grepp om de enklaste arbetsuppgifterna. Typ reception (inte F- och U-nummer) och att skriva diktat.
 
Idag så träffade vi S, Sashas nya daghusse. Det känns jätte bra, han är hundvan, är hemma hela dagarna och har rätt attityd. Så imorgon kl 5 lämnar jag Sasha hos honom och sedan åker jag till jobbet med gott samvete :). Sen när jag kommer hem så vet jag att jag inte behöver ge mig ut på en 2 timmars promenad eller att en hyperaktiv hund väntar på mig i lägenheten.
Min fina älskling.
Idag har jag även varit i Ladan och köpt kläder. 3 tröjor och ett par skor, även ett par skor till Lellan. Är riktigt nöjd med tröjvalet. En svart och orange , långa och med korta ärmar, samt ett neongrönt linne. Skönt med lite färg så här på hösten <3
 
Snart måste jag åka hem till Sörping, ska åka till jobbet imorgon vid 5 tiden. Nu undrar ni säkert varför jag åker så tidigt när jag inte börjar fören 6.45 Men det är så att jag vill vara på jobbet en halv timma innan jag börjar jobba och så kan man behöva en kvart på sig att hitta en parkering.
Så där har ni andledningarna till den tidiga avresan.
 
Kram på er alla!!
Malin