Grön och Blå.

Så heter mina akvarium. Jag har nu två som är igång.
I det gröna akvariet bor guppyhanarna Blue,  Dorre och Blondie. Där bor även de 2 fläckiga pansarmalarna Mini och Moe. Jag ska köpa 2 till, men det fanns bara vuxna på Arkens Zoo idag så jag väntar lite. Inte roligt att köpa vuxna, roligare att se dem växa :D. Funderar även på att köpa några flera guppyhanar, men är inte säker än.
Det är massa gröna växter i Gröna, en stor "sten" och en mindre gren som ska vara bra för malar. Jag hade förut en falsk gren i Gröna men jag bytte ut den. Sen så har jag rengjort pumpen idag... vet inte vad som hände, ändrade syresättningen på något sätt. Ska kolla det nästa gång jag byter vatten :). Blir väl om några dagar, då jag bytte i förgår. Gjorde ett vattentest och allt såg bra ut :).
 
I Blå bor det 10 neontetror, har ingen aning om könet så jag "hitta på" på 10 namn.
Anna, Bosse, Ceasar, Donna, Enya, Frida, Gosse, Hedvig, Ivar och Jokko.
Där bor det även 3 platy, det ska vara 2 honor och 1 hane. Skulle gärna vilja ha bebisar i Blå.
Hanen är hel orange och fick namnet Nemo. Ena honan är också orange men med stjärtfenan har en svart rand längst ut, hon fick heta Doris :D. Den andra honan är svart men med ett gult huvud, hon var svår att namnge. Många namnförslag av familjen och då jag inte ville göra dem besvikna så gjorde jag ett monogram av alla namn.
SPäckhuggaren, fLINk och Beauty = Splinty ^^. Mycket nöjd med mig själv :D.
Det är en gren i Blåa samt en massa växter, dock så ser det öppnare ut än Gröna. Men det har jag haft i lite över 2 månader nu :). Hoppas jag får bebisar snart :).
Jag har köpt en lerkruka att ha i Blå som ett gömställe. Men jag kommer vänta några dagar då jag inte vill stressa dem mer idag. Nu känner jag mig nöjd på fiskfronten ett tag :D.
 
Förutom fiskar så köpte jag 2 blommor (har egentligen inte plats för fler) och en liten bukett. Älskar blommor!!!!! Älskar att ha masa grönt. Har 2 orkidéer som jag haft i typ 2-3 veckor och de har fortfarande blommor på sig!!!! Inga knoppar men jag brukar annars ta död på dem inom 3 dagar :/. Så jag är stolt över mig själv.
Har mest gröna växter då jag tycker att växter som får blommor är svåra att sköta. Visst, många av dem får någon blomma, men till största del av året består de av blad. Måste nog plantera om en hel hög nästa år. Har en nyköpt fikus som var billig då den var i liten kruka.
Hm... jag kan inte ladda upp nya bilder :(. Tråkigt. Jaja, en annan dag.
 
Jag har inte känt mig i toppform idag. Hoppas att jag mår bättre efter att ha ätit lite (så att jag inte måste rusa till toaletten). Ska väl ta en Ipren snart då det börjar kännas i bihålorna lite :/.
 
 
Kram på er alla!!
Malin