Upp som en sol

och ned som en pannkaka :(
Haft en underbar ledig helg med massa familjemys och strålande solljus. I fredags åkte jag hem till pappa och där vankades det grillning och badmintonspel (jag och Rickard slog hans och Lellan rekord!!)
I lördags åkte vi hem till Misefisen och satt barnvakt till Filippa i några timmar. Gu va jag älskar den ungen!! Hon är för go och jag är inte det minsta rädd för henne.
Jag lyckades till och med trösta henne när hon var ledsen efter att ha slagit i huvudet i bordet <3<3
 
Sasha var så klart med och hon uppförde sig jätte bra, trots att vi fick besök av grannens katt. Det var en bra katt, den sprang inte iväg utan stod helt stilla och stirra.
Så Sasha stack inte utan lyssnade på mig :)

När Mia kom hem från jobbet hade vi börjat grilla. En underbar dag och vi överlevde även lite åska :).
 
Sen på söndagen var Sasha och jag på viltspår. Vi gick anlagsprovet och blev godkända. S gick bakom och det märks att Sasha inte blivit av med sina hjärnspöken än. Hon pinnade på som aldrig förr och hon hade nästan mer koll bakåt än framåt :(. Det är synd att vi inte tänkte på att träna med honom också för att bli av med denna rädsla.
 
Så denna helg var helt underbar, men väldigt stressig för min bebis (dum nog som inte gav henne lugnande) för igår kväll fick hon diarré. Idag har det fortsatt i den andan. Hon har dessutom vägrat att äta under dagen. Hon åt maten (1dl) jag gav henne innan jag åkte till jobbet men sen dess har hon inte ätit något. Hennes mage är tom och låter en massa. Dock dricker hon bra.
Jag stannade till i Valla och köpte en tub med pasta som innehåller tarmflora. Sashas tarmflora försvinner ju helt när hon har sina diarréer ju.
Har hotat med att om hon inte äter sin mat och värkar hängig imorgon så ringer jag Valla på en gång. Suck, inte lätt att vara en lite hund när matte blir hysterisk för minsta lilla :(.
 
Idag har jag haft en bra dag på jobbet, tiden gick jätte fort och jag var på ett informationsmöte och det var intressant.
 
Imorgon blir det halvnatt vilket är jättebra för då kan jag övervaka Sasha fram tills halv 4 på eftermiddagen. Hoppas hon mår bra igen imorgon. Undrar om det är så att jag måste ge henne medicin i resten av hennes liv :(.
Min stackars bebis. Hon ligger och sover just nu och hennes mage är tommare än min plånbok ;).
 

Kram på er alla!!!
Malin