Halloj!!

Hur är läget med er alla!?
 
Jag är lycklig!!! Jag åkte ju med Sasha till veterinären idag för att jag tycker att hon är stel i bakbenet. Var jätteorolig för att hon skulle behövas opereras igen. Har sovit dåligt i 2 nätter pga oro.
Men veten såg ingen hälta :). Han sa att de andra 2 benen såg fina ut och ingen hälta :D :D :D.
Däremot fick han fram smärta i höften, höger sida. Så jag fick ett recept utskrivet att ge tills återbesöket den 11 november. Jag hoppas att det hjälper.
 
Den 11 ska vi även röntga hennes höft och jämföra den med 2009. Hon hade en artrosbildning på vänster armbåge så det kan vara samma i höften. Eller så har hon gjort något med muskeln, den kanske har blivit stel under tiden hon varit opererad?
Glad blev jag i alla fall. Slapp att lägga ut pengar på operation och kunde använda mina sista pengar till Sashas medicin. Samma medicin som hon fick när hon var opererad. Så klart var det den dyra ;). Men, jag har mat och allt jag behöver. Det ända jag vill ha är godis och läsk :(. Men jag jobar nästan varje dag fram till löning så jag kommer förhoppningsvis inte sakna läsken så mycket :/. Man lånar inte pengar till läsk!!!!!!!!!!!!!
 
 
Kram på er alla!!
Malin