Öland och mer blommor :)

I måndags åkte jag och mamma till Öland över dagen :). Jag visade henne vägen Louise och jag hittade i maj. Mamma älskade den :).
 
 
 
 
 
Detta är bilder från borgen. Vi valde att inte gå in och kolla utan höll oss utanför muren. Lyckades lura iväg mamma på en väg längst med en annan mur, bredvid borgen. Vi fick vända, det blev mera blött och dåligare terräng, men kul var det den lilla biten vi kom :).
 
 
 
 
 
Utsikten var väldigt vacker, man såg havet. Dock valde vi att inte gå bort till soliden, mammas skor pallade inte underlaget ;).
 
Efter borgen åkte vi vidare norrut och stannade lite på någon rastplats. Sen så hittade jag till raukarna :). Var jättekul att hitta något som mamma aldrig sett tidigare :D.
 
 
 
 
 
 
 
Vi åkte längst havet och stanna titt som tätt. Sen när vi åkte tillbaka över bron stanna vi vid... burger king? och åt samt för att kolla om det fanns någon små vägar man kunde åka på. Valde i Astrid att undvika motorvägar och trafik. Vi åkte väl typ 2 km på en liten väg och sedan ut på E22. Tydligen så räknas inte E22 som en motorväg och därför kunde vi åka på den :(. Det ville inte vi!!
 
Så jag valde typ att åka tvärt emot vad hon sa åt mig att göra. Istället för höger svängde vi vänster. Vet fortfarande inte vart vi varit. Åkte runt på massa timmervägar och mamma hitta oss inte på stora kartan :D. Det var så himmla kul!!!! Skratta en massa och hade jätte mysigt <3.
 
Idag var jag med Lellis och handlade inomhusblommor :). Blev dock inte lika mycket som jag ville köpa. Men det berode mest på att jag inte hitta något jag ville ha :/. Men några blev det i allafall :D.
 
Tack Lellis för en mysig dag och tack Mia för hjälpen med Sasha <3.
 
Kram på er alla!