Halloween!

Så det är halloween vecka, jag är hyfsat förberedd för mitt lilla halloweenfest jag ska ha för Mia och flickor samt grannarna :). Ska göra klart godiset på torsdag och pynta under veckan. Har till och med köpt en mask till mig själv :).
 
Idag har jag haft fullt upp, gick upp "tidigt" (för mig på en ledig dag!) och åkte till Linköping och köpte ett 96l akvarium. Mitt har en repa på baksidan som jag svär växer och jag är orolig att den ska spricka när som. Efter vi fått in akvariet i bilen så var den full, vi skulle nämligen åka till Sörping och byta däck direkt efteråt, och det sluta med att Sasha fick sitta i passagerarsätet. Är så glad att jag köpt ett bälte åt henne <3.
Sen spenderade vi några timmar i Sörping med fika och promenad medans dem fixa min bil.
 
Sen hemfärd och tömma bilen på däck och akvarium. Sen ville jag bara sätta mig och vila resten av dagen. Men klockan var ju bara 14, så är det när man går upp tidigt, så jag gick ut och börja fixa i trädgården. Nu så har jag rensat stora landet och planterat en massa löka. Har även plockat ner lite i min källare.
Har dock fortfarande lite lökar att plantera, tulpaner, och jag ska plantera om lite i längan. Så jag är inte riktigt klar än :).
Så den här veckan måste jag köpa sand och växter till mitt akvarium, samt byta plats på det gamla med det nya. Jag måste halloweenpynta samt göra godis. Även köpa en halloweenpumpa att ställa ut :D
Jag hr även flera tulpanlökar som måste planteras, kanske fråga Mia om hon vill h några :).
 
Nej, nu är det bäst att jag publicerar, annars så blir inlägget inte av :D.
 
Kram på er alla!
Malin